Hahahahah problem değil, maksat merakım giderilsin, listeden bir kişi elensin.Boşa heyecan yapma standart bir tipim var
Hahahahah problem değil, maksat merakım giderilsin, listeden bir kişi elensin.Boşa heyecan yapma standart bir tipim var
Kaç kişi var listedeHahahahah problem değil, maksat merakım giderilsin, listeden bir kişi elensin.
Sayısını ben bile şaşırdım 66 kişi görünüyor şuan forum dışı da dahil.Kaç kişi var listede
En çok @Tolstoyevski ama dimiSayısını ben bile şaşırdım 66 kişi görünüyor şuan forum dışı da dahil.
En çok derken?En çok @Tolstoyevski ama dimi
Merak ettiğin yaniEn çok derken?
12 numara biraz tehlikeli geldi o yüzden biraz daha ilerlemek istiyorum@emreemreu'nun önerisini ciddiye almıyor musun o da 12 demişti
İlk 5'e girer. @TolstoyevskiMerak ettiğin yani
Peki sen bilirsin Yeni kutuyla devam edelim o zaman...12 numara biraz tehlikeli geldi o yüzden biraz daha ilerlemek istiyorum
7-1812 numara biraz tehlikeli geldi o yüzden biraz daha ilerlemek istiyorum
Adını bile bilmiyoruz ki tipini görmek imkansızİlk 5'e girer. @Tolstoyevski
Oha sizde mii bilmiyorsunuz? 😱Adını bile bilmiyoruz ki tipini görmek imkansız
Ben bilmiyorum bilen varsa bilmiyorumOha sizde mii bilmiyorsunuz? 😱
Ben onun bir adının olabileceğini hiç düşünmedim bu zamana kadar. Adı Tols'tur diye kaldı bende.Ben bilmiyorum bilen varsa bilmiyorum
Tolga falandır belki nickine yakın olarakBen onun bir adının olabileceğini hiç düşünmedim bu zamana kadar. Adı Tols'tur diye kaldı bende.
14 numarayı açabiliriz sanki, bana bayağı yakın geldiPeki sen bilirsin Yeni kutuyla devam edelim o zaman...
Iıı bence değil.Tolga falandır belki nickine yakın olarak