Rangers, küme düştükten sonra ders almış.Sağlam ilerliyor.İskoçya ve Sırp takımlarının yükselişi takdire şayan. Rangers tekbaşına sırtladı geçen sezon ülkesini.
Rangers, küme düştükten sonra ders almış.Sağlam ilerliyor.İskoçya ve Sırp takımlarının yükselişi takdire şayan. Rangers tekbaşına sırtladı geçen sezon ülkesini.
Küme düşme değil de küme düşürülme diyelim. Adamları 4.lige atmıştılar. Büyük bir başarı buraya gelmeleri gerçekten.Rangers, küme düştükten sonra ders almış.Sağlam ilerliyor.
Harbi İskoçya 8'e kadar çıkması çok dikkat çekiciİskoçya ve Sırp takımlarının yükselişi takdire şayan. Rangers tekbaşına sırtladı geçen sezon ülkesini.
İskoçların 15-16/ 16-17 sezon puanı otomatikman silindiğinden böyle bir yükseliş yaşamış.Siteden geçmiş sezonlara bakabilirsin.Harbi İskoçya 8'e kadar çıkması çok dikkat çekici
Demek ki o sezonlar kötüydü gidince kurtuldular ne yazık ki bizim böyle şansımız yok hatta bizim Şl senesi puanları gidecekİskoçların 15-16/ 16-17 sezon puanı otomatikman silindiğinden böyle bir yükseliş yaşamış.Siteden geçmiş sezonlara bakabilirsin.
Sonuç ne olursa olsun 3/5 devam edeceğimiz kesin çünkü Beşiktaş zaten gruplarda Fenerbahçe Galatasaray elense bile konferans gruplarına düşüyor.Dünkü sonuçlar hiç iç açıcı değil maalesef. 2/5 veya en iyi ihtimal 3/5 kalacağız gibi gözüküyor...
Bu bilgiden haberim yoktu, güzel oldu. Avrupa Ligi de zaten prestiji düşük bir organizasyon olduğu için elenmenin pek anlamı olmayacak gibi.Sonuç ne olursa olsun 3/5 devam edeceğimiz kesin çünkü Beşiktaş zaten gruplarda Fenerbahçe Galatasaray elense bile konferans gruplarına düşüyor.
Konferans ile arasında ödül olarak pek bir fark da yok. Şampiyonlar Ligi esas uçurum. Aslında UEFA biraz Avrupa Ligi'nin prestijini artırmak için uğraşmalı. Bir de galiba Avrupa Ligi gruplarında 3. olan da Konferans Ligi'ne düşüyor.Bu bilgiden haberim yoktu, güzel oldu. Avrupa Ligi de zaten prestiji düşük bir organizasyon olduğu için elenmenin pek anlamı olmayacak gibi.
Biz farkındayız da biz değil takımların olması gerekiyor. Biz burada istediğimiz kadar uğraşalım. Beşiktaş'ı daha görmedik. Fenerbahçe iyi başladı. En kötü GS şu anda. TS Sivas ise elinden geleni yapıyor lakin rakipleri kendinden üst seviyede.Tehlikenin farkında mısınız? Sezon sonu ilk 15'e giremezsek Avrupa'daki takım sayısı...
Türk futbolunun geleceği açısından çok kritik bir viraja girdik. Galatasaray ve Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde, Trabzonspor ve Sivasspor da Konferans Ligi'nde gruplara kalmaya çalışıyor. UEFA sıralamasında 18. sıraya kadar gerileyen Türkiye, sezon sonu ilk 15'e giremezse Avrupa'daki takım...m.sabah.com.tr
Puanlamada son 5 seneye bakıldığı için Türkiye, bayağı düşük. Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa Ligi'nde kendi seviyelerinde futbol oynarlarsa ülke puanı da yükselecektir. Son 5 yıl fiyasko olduğu için bence her halükarda her sezon daha iyiye gidecektir. Ondan kötüsü olamaz çünkü.
Temennimiz o yönde çünkü bıçak kemiği kesiyor.Puanlamada son 5 seneye bakıldığı için Türkiye, bayağı düşük. Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa Ligi'nde kendi seviyelerinde futbol oynarlarsa ülke puanı da yükselecektir. Son 5 yıl fiyasko olduğu için bence her halükarda her sezon daha iyiye gidecektir. Ondan kötüsü olamaz çünkü.
Son 5 senenin başı fena değil. Ve o puan bu sene gidecekPuanlamada son 5 seneye bakıldığı için Türkiye, bayağı düşük. Özellikle Fenerbahçe ve Galatasaray Avrupa Ligi'nde kendi seviyelerinde futbol oynarlarsa ülke puanı da yükselecektir. Son 5 yıl fiyasko olduğu için bence her halükarda her sezon daha iyiye gidecektir. Ondan kötüsü olamaz çünkü.
Yine biz ne ben bunu anlamıyorum son yıllarda tek Fenerbahçe mi?Fenerbahçe Avrupa kupalarına katılmayacak seviyede ligi bitirse bile TFF'nin göndermesi lazım... Yine biz toparlıyoruz çünkü....
Eğer bu yıl toplayamazsak 21.liğe düşeceğiz.Tekrardan 17 olmuşuz.
Son 5 senenin başı fena değil. Ve o puan bu sene gidecek
------
Yine biz ne ben bunu anlamıyorum son yıllarda tek Fenerbahçe mi?
Evet bunu biliyorum ama bu yıl iyi bile olsak ne yazık ki en iyi yıl gidecek ve şu felaket iki senenin acısını çekeceğiz dahaEğer bu yıl toplayamazsak 21.liğe düşeceğiz.
Kaç yıldır gitmemesine rağmen 3.torbada çünküTekrardan 17 olmuşuz.
Son 5 senenin başı fena değil. Ve o puan bu sene gidecek
------
Yine biz ne ben bunu anlamıyorum son yıllarda tek Fenerbahçe mi?
UEFA Avrupa Ligi'nde 3. torba çok büyük bir şey değil ki kaldi ki son 5 yıla bakılarak oluşturuyor sizin bu süre zarfında UEFA Avrupa Ligi'ne gitmişliğiniz var ki ayrıca ülke puanı katki konusunda bakabilirsiniz en çok hangi takım katkı yapmışKaç yıldır gitmemesine rağmen 3.torbada çünkü