Sende Pinhani ile yarışıp erken mi elendin? 😱
Sende Pinhani ile yarışıp erken mi elendin? 😱
Az önceki 1 puandan sonra muhteşem bir oy geldi teşekkür ederim @Sherlock beyciğim.@Sherlock'un oyları:
10: Pinhani - Dön Bak Dünyaya
9: mor ve ötesi - Oyunbozan
8: maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum (Bu sıraya kadar olan şarkılarla, geriye kalan şarkılar arasında adeta uçurum var. Fazla iddialı şarkılar yok gibi bu hafta…)
7: Tarkan - Ölürüm Sana
6: MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'da
5: Teoman - N'apim Tabiatım Böyle
4: Hadise - Süperman
3: Serdar Ortaç - Canıma Minnet
2: Merve Özbey - Vicdanın Affetsin
1: Candan Erçetin - Unut Sevme
1 puan verdin galiba.Bir şey diyim mi en kolay senin şarkina puan verdim![]()
Canımı hiçbir şey yakmaz artık zaten bayağı kötü puan aldım elenmezsem de kıl payı kalırımBana oy kullan diyordun kullandım ama beğenir misin bilmiyorum![]()
Nope, sana özel etiketle yorumlarım müsait olunca.Benim oylarımı görmedin mi sen![]()
Her hafta hem deAklın fikrin elenmede yeter be![]()
Yoooo ne alakası var kardeşim...Sende Pinhani ile yarışıp erken mi elendin? 😱![]()
Bende az yardımcı olmadım hani.Sanki söylemedik, phoebe yardımcı olmadı sanırım dediğinde bal gibi de söylemiştim sana.
Kıyma zaten şu şahsa.![]()
Yok bugün elenmezsinCanımı hiçbir şey yakmaz artık zaten bayağı kötü puan aldım elenmezsem de kıl payı kalırım![]()
Teşekkürler abla harika puan.@Angelica'nın oyları:
10.Candan Erçetin-Unut sevme beni
9.Merve Özbey-vicdanın affetsin
8.Serdar Ortaç-canıma minnet
7.Pinhani-dök bak dünyaya
6.Mfö-bu sabah yağmur var istanbul da
5.Tarkan-Ölürüm sana
4.manga-dünyanın sonuna doğmuşum
3.Hadise-süperman
2.teoman-ne yapım tabiatım böyle
1.Mor ve ötesi oyunbozan
6. 1imi girmedim 4. 1imi girdim@Angelica puanın ilaç gibi geldi ama elenebilirim hala![]()
Her hafta hem de![]()
Tam puan verdim sanaNope, sana özel etiketle yorumlarım müsait olunca.İsteyen harika puan veren varsa söylesin şimdilik see you.
![]()
Teşekkürler abla harika puan.@Angelica