Maskeli Fedai
Favori Üye
He ya o günler güzeldi Aman eksik kalsın ikinci sezonu.. İlk sezonundan çok bir şey anladık da sanki..Onun da 2. sezonu çıkmıştı ama ben de bakmadım Siz de hiç istemiyordunuz zaten @Maskeli Fedai
He ya o günler güzeldi Aman eksik kalsın ikinci sezonu.. İlk sezonundan çok bir şey anladık da sanki..Onun da 2. sezonu çıkmıştı ama ben de bakmadım Siz de hiç istemiyordunuz zaten @Maskeli Fedai
Onun da 2. sezonu çıkmıştı ama ben de bakmadım Siz de hiç istemiyordunuz zaten @Maskeli Fedai
Önemli olan birlikte bişi yapmaktı yoksa öyle dizilerde ne işim olur Ama ikinci sezonu komple başka dizi gibi olanları rahmetlide sevmiyordu korku dizisi vardı oda diğer sezon farklı olucaktıHe ya o günler güzeldi Aman eksik kalsın ikinci sezonu.. İlk sezonundan çok bir şey anladık da sanki..
@Maskeli Fedai nin içinde cevher var da, ortaya çıkarmak gerekiyor Zorlamazsan benden bile üşengeç yorum yapma konusundaÖnemli olan birlikte bişi yapmaktı yoksa öyle dizilerde ne işim olur Ama ikinci sezonu komple başka dizi gibi olanları rahmetlide sevmiyordu korku dizisi vardı oda diğer sezon farklı olucaktı
@Maskeli Fedai diyor ki konuya gelip 1.bölüm izledim 2.bölümü izledim sadece böyle yazıyor rahmetli bir patladı buna sonra inci gibi dizi analizleri gelmeye basladı maskeliden
Önemli olan birlikte bişi yapmaktı yoksa öyle dizilerde ne işim olur Ama ikinci sezonu komple başka dizi gibi olanları rahmetlide sevmiyordu korku dizisi vardı oda diğer sezon farklı olucaktı
@Maskeli Fedai diyor ki konuya gelip 1.bölüm izledim 2.bölümü izledim sadece böyle yazıyor rahmetli bir patladı buna sonra inci gibi dizi analizleri gelmeye basladı maskeliden
Hainku'dan tespit..@Maskeli Fedai nin içinde cevher var da, ortaya çıkarmak gerekiyor Zorlamazsan benden bile üşengeç yorum yapma konusunda
Hainku'dan tespit..
Senin üşengeçliğin 2 saat sonra sıkılıyorsundur yorumun bitmeden İp gibi yazıyorsunda yazıyorsun ayoll bakıyorum ben dizide bişi bulamıyorum ne oluyor anlamıyorum sen ne görüyorsunda yazıyorsunda yazıyorsun dedim herhalde biz anlamıyoruz nasılsa diye uydurup uydurup bişiler diyor@Maskeli Fedai nin içinde cevher var da, ortaya çıkarmak gerekiyor Zorlamazsan benden bile üşengeç yorum yapma konusunda
Hiç sorma be adaşım, şu güncel yorumlamayı düşündüğü esere bak... Ne diyebilirim ki...350 yıldır film veya dizi yorumlatamadığımız adama bak, bu manzara karşısında adeta kanım dondu yoldaşlarım. @MEnes @Maskeli Fedai
Dört yanımız hain dolu canım yoldaşım... Bu hainlikler karşısında artık ne yapacağımızı şaşırdık...Kardeşim iki dakika boş bırakmaya gelmiyor, hemen hainlik hemen.. @MEnes
Game of Thrones'ın final sezonu zaten klişe. Bir diğeri ise, HIMYM'ın final sezonu.Asıl mesele bunu final sezonunda yapabilmek zaten
------
Neyse ki sonunda doğru yolu buldun. O değerleri yorumlarını bekliyoruz
24 bölümün hepsini tek tek yorumlayacağım. Bu konuda da ağlayabilirsin
Fena değildi evet. Finale giderken toparlandı dizi
Ben uzun yazmıyorum be, çoğu zaman yorum yapmaya bile üşeniyorum hattaSenin üşengeçliğin 2 saat sonra sıkılıyorsundur yorumun bitmeden İp gibi yazıyorsunda yazıyorsun ayoll bakıyorum ben dizide bişi bulamıyorum ne oluyor anlamıyorum sen ne görüyorsunda yazıyorsunda yazıyorsun dedim herhalde biz anlamıyoruz nasılsa diye uydurup uydurup bişiler diyor
Castle rockta olan analizlerini @Maskeli Fedai nin beğenmişti ama fok başkan
İlk iki bölümün IMDb puanları yüksekmiş, beklentim arttı. Sezon bitince toptan izlemeyi düşünüyordum aslında ama beraber de izleyebiliriz sıkıntı yok.İzleyenleri de etiketleyelim. @Çiğdem @dreamy @mrt-06 @Turkuazz ve varsa başka izleyiciler buyursun gelsinler. İlk 2 bölüm yayınlandı. Güncel olarak yorumlayarak gidelim arkadaşlar Çiğdem sen de başla hemen. Sonra bölümler kaldırılıyor, izleyemiyorum deyip duruyorsun
------
Senden umudu kesmiştim ben 😱
Yok yok bekletme, beraber izleyelim Ben izledim ilk iki bölümü. 1. bölümün yorumu üstte. Diğerini de yarın hallederim. Güzel başladı dizi gerçekten, tempo oldukça yüksek. Başla bir an önceİlk iki bölümün IMDb puanları yüksekmiş, beklentim arttı. Sezon bitince toptan izlemeyi düşünüyordum aslında ama beraber de izleyebiliriz sıkıntı yok.
Bunu derken bile ip gibi yazmak 😱😱😱Ben uzun yazmıyorum be, çoğu zaman yorum yapmaya bile üşeniyorum hatta
------
11x1
Güzel bir açılış bölümü olmuş. Hızlı giriş yaptılar. Gereksiz şeylerle oyalanmayıp direkt ana meseleye girilecek belli ki. Sezon 24 bölüm olsa da işlenmesi gereken büyük bir konu olduğu için böyle olması şarttı zaten.
Geçen sezonun sonunda Eugene, Ezekiel ve diğerlerinin eline düştüğü Commonwealth grubunu tanımaya başladık bölümde. Sordukları sorularla falan çok sinir bozucu bir halleri var. İzlediğimiz dizi başka bir şey olsa o soruları soran kadın robot falan derdim, o derece takıldı kaldı hep aynı soruları sorup durdu Orada kalan başka insanlar aylardır kabul edilmeyip bekletildiklerini söylüyorlardı. Eugene, bunu Michonne da yapıyordu dedi ama onlarla bunların hiç alakası bile yok. Zaten o sistemi de Rick bulmuştu ama 2-3 soru sorup hemen güvenerek alıyordu gruba insanları onlar
Diğer tarafta da artan kişi sayısı ile birlikte kaynakların yetersiz kalmasıyla Maggie, daha önce kendi gruplarına saldırıp yok edenlere bir saldırı yapıp orayı ele geçirmeyi önerdi. Orada isim verilmedi ama onlar da Commonwealth'e aittir muhtemelen. Son sezona gelmişken farklı farklı gruplara girileceğini zannetmem. Ve Negan ile birlikte çıktılar bir yola. Son sahnede Negan Maggie'yi zombilerin arasına terketse de Maggie öyle ölüp gidecek bir karakter değil. Oradan kurtulup trene yanlarına gelirse Negan'ın bu durumdan nasıl sıyrılacağını merak ediyorum açıkçası
Sezon açılışı için olur o kadar. Zaten bu da çok uzun değil kiBunu derken bile ip gibi yazmak 😱😱😱
Anlaşılır dizilerde yaz ama beyin yakan dizilerde ne görüyorsunda ip gibi yazıyorsun izlerken uyuya kalıp uyanıp rüyanımı yazıyorsun @Maskeli Fedai
9. sezonun sonları ile 10. sezonun başları arasında bir yer oluyor senin kaldığın yer ama tam neresiydi bilemedim. Netflix'de yok mu dizi, aç oradan bak abi. Çok geride değilsin zatenBen bir sezonda kaldım ama kaldığım sezonu hatırlamıyorum...
Yüzlerinde gudubet maske olan bir abla; bana kızımı verin diyordu en son...
Netflix ne gerek indirimiştim.. Sonra nedense kaldım, birdaha da geri dönmedim ama madem buda final verdi, izlemek farz olmuş demekdir 😎😎😎😎Sezon açılışı için olur o kadar. Zaten bu da çok uzun değil ki
------
9. sezonun sonları ile 10. sezonun başları arasında bir yer oluyor senin kaldığın yer ama tam neresiydi bilemedim. Netflix'de yok mu dizi, aç oradan bak abi. Çok geride değilsin zaten
Abi sen her şeyi Netflix'den bulup izliyorsun ya ondan dedim Bu sezon son olacak, ama daha bitmesine var. Sezon 24 bölüm ve ara vere vere ilerleyecekNetflix ne gerek indirimiştim.. Sonra nedense kaldım, birdaha da geri dönmedim ama madem buda final verdi, izlemek farz olmuş demekdir 😎😎😎😎
Orası öyle Netflix emzik gibi benim için 😁😁😁😁😁Abi sen her şeyi Netflix'den bulup izliyorsun ya ondan dedim Bu sezon son olacak, ama daha bitmesine var. Sezon 24 bölüm ve ara vere vere ilerleyecek
Bu The Walking Dead savunuculuğu nereden geliyorYok yok bekletme, beraber izleyelim Ben izledim ilk iki bölümü. 1. bölümün yorumu üstte. Diğerini de yarın hallederim. Güzel başladı dizi gerçekten, tempo oldukça yüksek. Başla bir an önce
Son sezon gerçekten iyi başladı ama, savunulmayı hak ediyorBu The Walking Dead savunuculuğu nereden geliyor
Benim en çok üzüldüğüm buydu. Konusunu bile açmıştım forumda. Çok beklenmedik, vurucu bir ölümdü... @The_ErinchAbraham diyebilirim. Sağlam adamdı kendisi. Sopayla paramparça edilmesi hoş olmadı. Gerçi Glenn de aynı kaderi yaşadı. Onları sayabilirim. Bir de Carl'ı sevmezdim eskiden ama çocuk tam olgunlaşıp büyürken ölümü kötü olmuştu
Ben dizide sevdiğim karakterler olarak baktım ama bu da sunuluş açısından etkileyici bir ölümdü.Benim en çok üzüldüğüm buydu. Konusunu bile açmıştım forumda. Çok beklenmedik, vurucu bir ölümdü... @The_Erinch