Aaa şu masum gariban kedicik avatarından sonra en iyi avatarın bu cnm
Aaa şu masum gariban kedicik avatarından sonra en iyi avatarın bu cnm
Dövüştürelim mi? 💪💪
Kedilii olan aşırı güzel 😍En son avatarım:
Ekli dosyayı görüntüle 106704
Ve ayrıca sık kullandıklarımı ekleyeyim kayıt olsun
Güncel olan
Yeni gördüm mesajı konuya girdim diye :3ek: Evet o benim klasik avatarım ve geçen sene en güzel avatar seçildiKedilii olan aşırı güzel 😍
Ben de kurt halime dönsem mi yoksa şu ankiyle devam mı bir süre daha?Yeni gördüm mesajı konuya girdim diye :3ek: Evet o benim klasik avatarım ve geçen sene en güzel avatar seçildi
Geri dönüş yapayim şimdi yine
Madem değişti. En son avatar buydu:
Ekli dosyayı görüntüle 106781
Bu @Tolstoyevski'nin avatarı değil miydi?Bu forum oyununda en son kullanmış olduğunuz avatar veya kapak fotoğrafını paylaşabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 106697
Karizmatik dediğimiz avatar mıBen de kurt halime dönsem mi yoksa şu ankiyle devam mı bir süre daha?
Evet bir önceki avatarımdır hatta şurada kayıtlara da geçtiBu @Tolstoyevski'nin avatarı değil miydi?
YesKarizmatik dediğimiz avatar mı
2 senedir kullandığım avatarı bir kaç saat kullandı diye sahibi değil.Bu @Tolstoyevski'nin avatarı değil miydi?
Tapusu artık @Tolstoyevski'ye ait. Bir "olmamış"ını daha alayım.2 senedir kullandığım avatarı bir kaç saat kullandı diye sahibi değil.
Alışkanlık yapsın sana olmamış. Bunu sen istedinTapusu artık @Tolstoyevski'ye ait. Bir "olmamış"ını daha alayım.
"Olmamış"a karşı bağışıklılık sistemimi güçlendirdin, teşekkürler.Alışkanlık yapsın sana olmamış. Bunu sen istedin
Senin bu halin iyiBen de kurt halime dönsem mi yoksa şu ankiyle devam mı bir süre daha?
Sanki Seda Sayan'a bakıyor gibi olmuş böyle @slhttnmtl
@Dosi'nin yeni avatarı bu olsun @Tolstoyevski, Fenerbahçe şapkasını da yerleştir. Avatarına baktıkça üzülüyorum artık, çok üzgün bir kedi.