@Cervantes düzenli olarak Beyaz ve Derin futbolu seyrediyorsa kabul lan o olsun ama özelden yapalım.Neyse anlaşmak mümkün değil proje rafa kalktı
@Cervantes düzenli olarak Beyaz ve Derin futbolu seyrediyorsa kabul lan o olsun ama özelden yapalım.Neyse anlaşmak mümkün değil proje rafa kalktı
Özelden yapalım da çıkar suyunu@Cervantes düzenli olarak Beyaz ve Derin futbolu seyrediyorsa kabul lan o olsun ama özelden yapalım.
Rok ta öyle yapıyorÖzelden yapalım da çıkar suyunu
En efsane muhabbetlerin döndüğü zamanlar izliyordum . Sonra Rok gitti, bir daha izlemedim. Şimdi o geri dönmüş, bu sefer de sıvacı Ertem başka kanala gitmiş.@Cervantes düzenli olarak Beyaz ve Derin futbolu seyrediyorsa kabul lan o olsun ama özelden yapalım.
Yine de tadı gayet yerindeEn efsane muhabbetlerin döndüğü zamanlar izliyordum . Sonra Rok gitti, bir daha izlemedim. Şimdi o geri dönmüş, bu sefer de sıvacı Ertem başka kanala gitmiş.
Yok Rok eski performansından uzaktır. Zaten Rtük artık o muhabbetlerin dönmesine pek müsade etmez gibi.Yine de tadı gayet yerinde
Peki başlayalım şayet kızarsa ben sorumluluk kabul etmiyorum.@Tolstoyevski acaba Dosi gelemeyecek mi
------
Yavaş tempoda başlayalım istersen @12.Adam benim de işim var 9 gibi çıkmam lazım sonra
Yok sorumluluk bende tamamiylePeki başlayalım şayet kızarsa ben sorumluluk kabul etmiyorum.
@Mircan Saye burda mısınMercan saye demek istiyorum.
Bence düşük var, açsın.
@Dosi Dedikodu yapıyordur şu an kız kıza arkadaşıyla @12.Adam@Tolstoyevski acaba Dosi gelemeyecek mi
------
Yavaş tempoda başlayalım istersen @12.Adam benim de işim var 9 gibi çıkmam lazım sonra
Başka fikri olan yokkkkkk mu laaaaaaan reytingimiz yerlerdeBence düşük var, açsın.
Gelse de yine aşı olmayanlara kanlı et yedirse.
Yok lan iyi fena değil dün iyi reyting getirdin zatenBaşka fikri olan yokkkkkk mu laaaaaaan reytingimiz yerlerde
Adaam ya adaamGelse de yine aşı olmayanlara kanlı et yedirse.
O da gelsin foruma üye olsun malum forumda az bağyan üye var
Devam de gitsin@Tolstoyevski ne diyim tmm mı diyim devam mı?
Açalım sk @xdragxxDevam de gitsin