25.000 TL vardı. Fena olmayan bir başlangıçAçalım sk @xdragxx
Bu arada dün @emreemreu gitmeden önce 3 ve 11'i de önermişti bunun bilgisini de verem..
25.000 TL vardı. Fena olmayan bir başlangıçAçalım sk @xdragxx
@Cervantes @Tolstoyevski ve @pompy ne diyorsunuzTahminin gavur tarafı 3 numara diyorum. @eskici sarı var dedi bakalım. Fikri olan ya şimdi söyleşin ya da bitene kadar sussun.
Tahminin gavur tarafı 3 numara diyorum. @eskici sarı var dedi bakalım. Fikri olan ya şimdi söyleşin ya da bitene kadar sussun.
Umarım 500.000 vardır, açsın.
Haydaaa 500.000 diyor @12.AdamUmarım 500.000 vardır, açsın.
Tam bir Gavur yaHaydaaa 500.000 diyor @12.Adam
Yoktur. Benim ki sadece bir temenni.Haydaaa 500.000 diyor @12.Adam
BeklememeKolay gelsin daha müsait değilim ama beklememeyi uygun görmüşsünüz
Daha da beklerdik de maalesef 21.00 gibi işim olduğu için 20.00 gibi başlatmak durumunda kaldım.Kolay gelsin daha müsait değilim ama beklemeyi uygun görmüşsünüz
Allah var ben bekledim @xdragxx başlayalım 21 de arazi olurum dedi.Kolay gelsin daha müsait değilim ama beklemeyi uygun görmüşsünüz
Beklememe mi 1 saat bekledik yahu. 21.00 gibi pc başından kalkmam lazım daha fazla bekleyemedim sori.Kolay gelsin daha müsait değilim ama beklememeyi uygun görmüşsünüz
------
Beklememe
Sorun değil ya. Ben sen işim var dediğinde sensiz yaparız işini halet dediğimde sensiz yapacak olmama bozulmuştun.Daha da beklerdik de maalesef 21.00 gibi işim olduğu için 20.00 gibi başlatmak durumunda kaldım.
Ne zaman bozuldumSorun değil ya. Ben sen işim var dediğinde sensiz yaparız işini halet dediğimde sensiz yapacak olmama bozulmuştun.
Şuan çok bakamıyorum.
Eskici de büyük var bence.@DarkLegenD yoldaşıma fikrin nedir?
Olay nedir?@DarkLegenD yoldaşıma fikrin nedir?