Hiç tahmin edememiştim, bu kıymetli bilgi için çok teşekkürler.2,55 reyting almış yani rakipleri gelince onu bulamaz
Hiç tahmin edememiştim, bu kıymetli bilgi için çok teşekkürler.2,55 reyting almış yani rakipleri gelince onu bulamaz
Aşko canlı yayına bağlanmadan önce biri soruyor neden bağlandınız diye.Türkçe biliyor yani.Türkçe bildiği halde Türk kanalına çıkıp bile isteye kürtçe konuşmak saçmalık maalesefBen kadın Türkçe bilmiyor sanıyordum. 😱
Baht Oyunu'nu sevdiğim için yükselse de ayağı sağlamlaşsa diyorum, yoksa kötü falan dediğim yok.
Olayın böyle olduğunu bilsem yazık, kadına hak verirdim tabii.Aşko canlı yayına bağlanmadan önce biri soruyor neden bağlandınız diye.Türkçe biliyor yani.Türkçe bildiği halde Türk kanalına çıkıp bile isteye kürtçe konuşmak saçmalık maalesef
Hayır Baht Oyunu yetersiz yükselmeli demişsin Ada Masalı yeterli demişsin gibiHiç tahmin edememiştim, bu kıymetli bilgi için çok teşekkürler.
Tamam ama açıkladım zaten Baht Oyunu'nun yerinin sağlamlaşmasını istiyorum Ada Masalı gözle görülür bir yükseliş yaşadı işte o ona yeter, banane o dizidenHayır Baht Oyunu yetersiz yükselmeli demişsin Ada Masalı yeterli demişsin gibi
Yükseliş yaşada yaşamasa da devam eder Ada Masalı Star'ın durumu ortada 1 reyting de alsa devam eder reyting önemsiz diyebilirizTamam ama açıkladım zaten Baht Oyunu'nun yerinin sağlamlaşmasını istiyorum Ada Masalı gözle görülür bir yükseliş yaşadı işte o ona yeter, banane o diziden
Olay sosyal medyaya saçma şekilde aktarılıyorOlayın böyle olduğunu bilsem yazık, kadına hak verirdim tabii.