Ünlülerin Doğum Günü

Burada kalsaydım başarısız bir kişi olacaktım neyse ki Twitter'ı tercih ettim :A
Burada yeterince iz bırakıp yapacağını yapmıştın :A Twitter'da ilk zamanlarını çekemeyenler vardı burda laf atıp duruyorlardı. Sen hiç bir şey demeden başarın ile gereken cevabı verdin. Zaten bazı şeyler için sözler değil, icraat ile gereken cevap verilmeli
Senle ilk zamamları hatırlıyorum. 200-300 diye sayardım. Şimdi yetişemiyorum :F bir bakıyorum binlerce artmış :F
50 bine özel bir konu açalım sana :Z

Burada yeterince iz bırakıp yapacağını yapmıştın :A Twitter'da ilk zamanlarını çekemeyenler vardı burda laf atıp duruyorlardı. Sen hiç bir şey demeden başarın ile gereken cevabı verdin. Zaten bazı şeyler için sözler değil, icraat ile gereken cevap verilmeli
Senle ilk zamamları hatırlıyorum. 200-300 diye sayardım. Şimdi yetişemiyorum :F bir bakıyorum binlerce artmış :F
50 bine özel bir konu açalım sana :Z
40 bine çok az kaldı :A tırnaklarımla kazıya kazıya geldim buralara :D

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Angelica and Dosi
Doğum günü dünmüş, ama olsun. İyi ki doğdun Mine Tugay! :bhr: :Z

4siuwvz.jpg

acaba 2 ağustosta doğan hangi ünlü varki
------

hatice-sendil1.jpg

benimle aynı günde doğan bi ünlü oyuncu :Z

Bugün Gülben Ergen'in doğum günü. 🌈💫🎉🎈

Gülben'e doğum günü hediyesi olarak Turkcell'den 1234'e, Vodafone ve Türk Telekom'dan 2345'e "CGD" yazarak mesaj atabilirsiniz... Hediyenizle Siirt'te açılacak "Doğan Cüceloğlu Anaokulu" inşaatına destek olmuş olacaksınız.

Adsız.jpg

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd