@xdragxx bak seninde kafa karıştıTmm 7 sk
@xdragxx bak seninde kafa karıştıTmm 7 sk
Yahu etiket et be adam nasıl bir yarışmacısın senTmm 7 sk
Maç biteli çok oldu. @12.Adam maç 17.30'daydı.Derdi voleybol
Hangi kanal be.
3-0 almışızHangi kanal be.
Yokum@12.Adam Günün son teklifi olarak 2.000 TL öneriyor ve aferin böyle devam etsin diyor.
Var mısın yok musun?
Evet izledim harika bir maçtı.3-0 almışız
Yokum
Yokuuuuuuuuuuuuum diyoooor.3-0 almışız
Yokum
Sjsjjsjsjjs yaaaaa yeter bugün çok güldümMaç biteli çok oldu. @12.Adam maç 17.30'daydı.
@serhatt a yardım edersin midesi bulandığında kusmuğunu temizlersin
Bende herşey karıştı. Ara iyidirYokuuuuuuuuuuuuum diyoooor.
O zaman kalan son 9 kutuyu yarın açıyoruz Dağılalım mı @Dosi
Dur dur bitiyorYokuuuuuuuuuuuuum diyoooor.
O zaman kalan son 9 kutuyu yarın açıyoruz Dağılalım mı @Dosi
Benden kaçmak için kendini dışarı atmadıysan bende birşey bilmiyorum. @Özgür
Gece 12'den sonra? @12.Adam
Hala öneri veriyor bak halaaaa@12.Adam bundan sonraki kutularında 11 ve 3 numarayı açmanı öneririm.
Yok la vallaha işim var Sen de 20.30'da gidecem dedin başta ben de ona göre plan yaptımBenden kaçmak için kendini dışarı atmadıysan bende birşey bilmiyorum. @Özgür
Sen sunarsan olabilir ben o saatlerde biraz müsait olmuyorum Neyse bakarız yineGece 12'den sonra? @12.Adam
Part 2'de açar olm ne olacak, belki yarışma sırasında ben olmam, şimdiden diyeyim tahminleri.Hala öneri veriyor bak halaaaa
------
Yok la vallaha işim var Sen de 20.30'da gidecem dedin başta ben de ona göre plan yaptım
Yok bana paslama ama ev ahalisi herkes uyursa olurHala öneri veriyor bak halaaaa
------
Yok la vallaha işim var Sen de 20.30'da gidecem dedin başta ben de ona göre plan yaptım
------
Sen sunarsan olabilir ben o saatlerde biraz müsait olmuyorum Neyse bakarız yine
Tamamdır hatırlatırımPart 2'de açar olm ne olacak, belki yarışma sırasında ben olmam, şimdiden diyeyim tahminleri.
Gece 12Part 2'de açar olm ne olacak, belki yarışma sırasında ben olmam, şimdiden diyeyim tahminleri.