Sevmediğin insanın rolüne bürünmen de sana çok yakıştı.Acun'uz sonuçta![]()
Sevmediğin insanın rolüne bürünmen de sana çok yakıştı.Acun'uz sonuçta![]()
Ben her role bürünürüm sunucu olmak bunu gerektirirSevmediğin insanın rolüne bürünmen de sana çok yakıştı.![]()
İşi olan sensin ama hazır etmem gereken 2 konu varAcun'uz sonuçta
------
@12.Adam patron da yarına bırakalım kalanı diyor1 kutu daha açalım bence kalanını yarın yaparız zaten çok kutu kalmayacak uzun sürmez ne diyorsun? dosi'nin de işi var az.
Yahu sen de bir işim var diyorsun bir de yokİşi olan sensin ama hazır etmem gereken 2 konu var![]()
Dur 1 kutu daha kaldıGerçi evet 2 konu hazır edip sonra mutfağı toparlayıp sonra yemek yiyeceğim @12.Adam
Teklif geçti zaten. Yarın yeni enerji ile devam edelim ve tüyo bekle az![]()
@12.Adam fazla kırmızı açmasın ara verelimYahu sen de bir işim var diyorsun bir de yok
------
Dur 1 kutu daha kaldı![]()
@emreemreu ne diyorsun .Bir fikir ver Ramazan nnnnYahu sen de bir işim var diyorsun bir de yok
------
Bir tane daha açsın yahu 14 kutu açtık 15 olsun@12.Adam fazla kırmızı açmasın ara verelim![]()
7 dediii adam 777777777777777777777777777777777@emreemreu ne diyorsun .Bir fikir ver Ramazan nnnn
What. 3. Teklif öncesi mi 😱 ben daha 2. Teklif sonrası kutu açılmadı sanıyorumYahu sen de bir işim var diyorsun bir de yok
------
Çok güzel takip ediyorsun ciddenWhat. 3. Teklif öncesi mi 😱 ben daha 2. Teklif sonrası kutu açılmadı sanıyorum
Yahu 2. Teklif yapılmadı mı? Nasıl 14Bir tane daha açsın yahu 14 kutu açtık 15 olsun
------
7 dediii adam 777777777777777777777777777777777
Len 3 defa 7 dedik ya. Ne anlamaz adamsın yav.@emreemreu ne diyorsun .Bir fikir ver Ramazan nnnn
Yok yapılmadı yoooooooooooooooooooooooooooookYahu 2. Teklif yapılmadı mı? Nasıl 14
Kafam karıştıÇok güzel takip ediyorsun cidden![]()
Ozaman evet 1 tane demesi iyiYok yapılmadı yoooooooooooooooooooooooooooook
Emre kutu söyle dedi. Emre 100000 kez 7 dedi bakalım 7 diyecek mi
Dedi ya onuEmre kutu söyle dedi. Emre 100000 kez 7 dedi bakalım 7 diyecek mi![]()
Dedim lan kaçırdınEmre kutu söyle dedi. Emre 100000 kez 7 dedi bakalım 7 diyecek mi![]()