Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 9.Hafta 🍒

Sen yine bitirip hastanelik olma diye :A
Dün az kalsın olacaktım zaten bugün iyi erken davrandın :A @12.Adam baklavalar da hazır alerjin var mı benim gibi cevize yoksa sorun yok mu :Z Ben fıstıklı severim ama o yüzden Güllüoğlu'ndan sponsor karşılığı terayağlı fıstıklı baklavayı da bedavaya getirdik tepsi tepsi :Z

10095959932978.jpg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Bu defada fragmanlar çarpıyor yarışmaya @Dosi
Yarışmamız salı Perşembe genelse oluyor ve cuma cumartesi yarışmacılara bağlı oluyor.
Salı yarım oluyorsa Çarşamba devam ediyor. 1 aya kalmaz biter artık
------

Dün az kalsın olacaktım zaten bugün iyi erken davrandın :A @12.Adam baklavalar da hazır alerjin var mı benim gibi cevize yoksa sorun yok mu :Z Ben fıstıklı severim ama o yüzden Güllüoğlu'ndan sponsor karşılığı terayağlı fıstıklı baklavayı da bedavaya getirdik tepsi tepsi :Z

10095959932978.jpg
Ben kendi payımı @Araf 'a vereyim. Çok sevmem tatlı. Yarışmadan çıkardık ama ikramdan yararlansın :A

10095959932978.jpg
Herhangi bir alerjim y ok sadece tereyağlı olan gıdaları tüketemiyorum.Çikolatalı olanı vardı.Ondan alsana. :Z

O zaman başlıyoruz :A @12.Adam kendini tanıtarak başla :A

Bu arada kutu açarken geçen yarışmadaki gibi 5 son kararım açın, 15 son kararım açın demek yok :A Önce 5'i mi açsak diyeceksin sonra Tolsto'dan fikir alacaz en son kutu açılacak. Yoksa senin yerine @Cervantes devam eder :A

Bu arada kutu açarken geçen yarışmadaki gibi 5 son kararım açın, 15 son kararım açın demek yok :A Önce 5'i mi açsak diyeceksin sonra Tolsto'dan fikir alacaz en son kutu açılacak. Yoksa senin yerine @Cervantes devam eder :A
Bunu duyduktan sonra hazırım, @12.Adam lütfen arka arkaya son kararım de. :A

Beni bilen bilir. :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking