Dursun şimdilik uğraşamam ve ben beğendim.Recabın böyle kalacak mı?
Dursun şimdilik uğraşamam ve ben beğendim.Recabın böyle kalacak mı?
Koçun artık seni rakip gördüğü için elini ayağını çekti sanırım. @phoebebuffayDursun şimdilik uğraşamam ve ben beğendim.
İkinci paragrafı okurken beynim yandı.Bu hafta da Hadise'nin kendisi kadar yazılış amacı da efsane olan şarkısı Superman'le geliyoruz.
Şarkı, Hadise'nin o dönemki evliliğin eşiğinden döndüğü sevgilisi Sinan Akçıl'ın Hadise'yi Hande Yener'le aldatmasının üstüne, yeni albümü için Akçıl'dan aldığı şarkıları Akçıl'ın geri çekmesiyle birlikte Hadise'nin iyice öfkelenmesi sonucu Hadise tarafından yakın arkadaşı olan, pop müziğin sevilen ismi Gülşen'e yazdırılmıştı.
Ayrıca şarkımız Hadise'nin efsane albümü Aşk Kaç Beden Giyer albümünün çıkış şarkısı olmakla birlikte 2011 yılına damgasını da vurmuştur.
recap: 0.09 - 1.27
'Denenmişi denemek yok,
Hiç olmadı kitabımda, olduramazsın,
Nasıl bir düşmek böyle gözden,
Süperman olsan toplayamazsın,
Senin kırık sandığın bu kalbi çoktan uçurdum,
Durduramazsın, zor'
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T. @DarkLegenD[/SPOILER]
Yo, bu konuda da o yardımcı oldu.Koçun artık seni rakip gördüğü için elini ayağını çekti sanırım. @phoebebuffay
3 kere noktalama işaretlerine dikkat ettim ama anca bu kadar oluyordu.İkinci paragrafı okurken beynim yandı.
2007'de başlayıp 2011'de sona eren 'Kavak Yelleri', oyuncular ve teknik ekip için bitmeyen çekimler, ev gibi süslenen otel odaları, derin dostluklar, büyük başlangıçlar, kıymetli öğretiler içeren unutulmaz bir deneyimdi. Keza bizim için de bir çoğu geçerli. Onlarla çok güzel şeyler paylaşmış olsak da onların şöhretinden istifade etmek hiçbir zaman aklımıza gelmedi. Bu yüzden birlikte bir 'iş'imiz olmadı. Elbette bizi hep desteklediler, konserlerimize geldiler, dostluklarını hep hissettirdiler. Biz de onlar her ekrana çıktıklarında milli takım kazanmış gibi gururlandık. Bu defa ise kendi aralarında eski günlerin anısına bizim şarkımıza bir video çektiler, biz ise sonradan dahil olduk. Bunu onlardan istemiş olsak bu kadar içimize sinmezdi. Demek ki birlikte geçirdiğimiz onca zamanın ölünceye kadar bir kıymeti varmış. Sağ olsunlar, var olsunlar.
Allahın cezası herkese zararı dokandıBu hafta da Hadise'nin kendisi kadar yazılış amacı da efsane olan şarkısı Superman'le geliyoruz.
Şarkı, Hadise'nin o dönemki evliliğin eşiğinden döndüğü sevgilisi Sinan Akçıl'ın Hadise'yi Hande Yener'le aldatmasının üstüne, yeni albümü için Akçıl'dan aldığı şarkıları Akçıl'ın geri çekmesiyle birlikte Hadise'nin iyice öfkelenmesi sonucu Hadise tarafından yakın arkadaşı olan, pop müziğin sevilen ismi Gülşen'e yazdırılmıştı.
Ayrıca şarkımız Hadise'nin efsane albümü Aşk Kaç Beden Giyer albümünün çıkış şarkısı olmakla birlikte 2011 yılına damgasını da vurmuştur.
recap: 0.09 - 1.27
'Denenmişi denemek yok,
Hiç olmadı kitabımda, olduramazsın,
Nasıl bir düşmek böyle gözden,
Süperman olsan toplayamazsın,
Senin kırık sandığın bu kalbi çoktan uçurdum,
Durduramazsın, zor'
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T. @DarkLegenD[/SPOILER]
Bir Allah'ın kuluna da yararı dokunmamıştır, ne ahlaksız, terbiyesiz, k... kadınmış...Allahın cezası herkese zararı dokandı
Ne kadar amatör bir klip olmuş, Sinan Bey de maşallah 'atma'dan başka söz bulamamış. İşin içinde Hadise ve Gülşen birlikteliği olunca farklı oluyor tabii.
Dur bu aklıma düştü gece gece. Kalsın anam Sibel Can falan, ilk haftadan elerim o kibir hanımı.@slhttnmtl yarışırsam Sibel Can ile yarışacağım. Karar verdim.
Ayaklı gazete gibisiniz, sayenizde magazin kültürüm gelişiyor. Devam edin.Ne kadar amatör bir klip olmuş, Sinan Bey de maşallah 'atma'dan başka söz bulamamış. İşin içinde Hadise ve Gülşen birlikteliği olunca farklı oluyor tabii.
------
Dur bu aklıma düştü gece gece. Kalsın anam Sibel Can falan, ilk haftadan elerim o kibir hanımı.
İlk nakarattan başlatıp ikinci nakaratın sonunda recabı bitirmeyi akıl edememiş demek ki.Yo, bu konuda da o yardımcı oldu.
3 kere noktalama işaretlerine dikkat ettim ama anca bu kadar oluyordu.
Ayaklı gazete olan phoebe hanım, bilgi onda varmış ben biraz araştırmalar sonucu şarkı mesajımdaki olayı süsledim.Ayaklı gazete gibisiniz, sayenizde magazin kültürüm gelişiyor. Devam edin.
Yok başı çıksın istemiş, ben de başını sevdiğim için ellemedim.Ayaklı gazete gibisiniz, sayenizde magazin kültürüm gelişiyor. Devam edin.
------
İlk nakarattan başlatıp ikinci nakaratın sonunda recabı bitirmeyi akıl edememiş demek ki.
Böyle daha iyi zaten. @kerem anlamıyor bu işten. Geçen hafta yaptığı recap ile seni sabote etmişti resmen.Yok başı çıksın istemiş, ben de başını sevdiğim için ellemedim.
Eğrisini doğrusunu bilmem. Bu şarkıya çok hakimim ve bu şarkının başı çok değerli, diğerine bunun kadar hakim değildim.Böyle daha iyi zaten. @kerem anlamıyor bu işten. Geçen hafta yaptığı recap ile seni sabote etmişti resmen.
Böyle daha iyi zaten. @kerem anlamıyor bu işten. Geçen hafta yaptığı recap ile seni sabote etmişti resmen.
Verseyi gereksiz uzadıya uzatmışsınız. Puana yansıyacaktır bu.Eğrisini doğrusunu bilmem. Bu şarkıya çok hakimim ve bu şarkının başı çok değerli, diğerine bunun kadar hakim değildim.
Aman sanki yüksek puan veriyorlar ya. Elenmek dışında her şeye razıyız.Verseyi gereksiz uzadıya uzatmışsınız. Puana yansıyacaktır bu.
Anlamıyorsunuz siz bu işten. @phoebebuffayAman sanki yüksek puan veriyorlar ya. Elenmek dışında her şeye razıyız.
Aaa yeter ama ikiniz de birbirinizin anlamadığını iddia ediyorsunuz da ben ne alakaAnlamıyorsunuz siz bu işten. @phoebebuffay
Cidden anlamıyorsun bu işten. Direkt nakaratla başlarsan dinleyicinin şarkıya yükselmesini engellersin ve şarkı yavanlaşır. Her şarkı için geçerli değil bu tabii ama bu şarkı için geçerli.Verseyi gereksiz uzadıya uzatmışsınız. Puana yansıyacaktır bu.