Neyle gelirse gelsin de gelsin artık.Şu dans sahnesi ile gelsin
Demet güzel söylemiş.Uuuuu yeni versiyonu gelmiş şarkının uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Burada Onur'a Seda'ya Aydilge'ye küfür ve hak yeme varYeni şarkıyı daha yeni dinledim, Onur ve Seda faciasından sonra çok güzel söylemiş Demet Akalın. Tıpkı Aydilge'den sonra Kiraz Mevsimi şarkısı gibi.
Onur ve Seda neyse de Aydilge'nin hakkını niye yiyelim? 😱 O zaten çok güzel söylüyordu, Demet'te o gittikten sonra çok güzel söyledi. Burada da Fatih'ten sonra en iyi Demet Akalın söyledi işte.Burada Onur'a Seda'ya Aydilge'ye küfür ve hak yeme var
Demet Akalın'ı üstün tuttun ondan . Demet mi güzel söylüyor . Bence programın en berbat sunucusuOnur ve Seda neyse de Aydilge'nin hakkını niye yiyelim? 😱 O zaten çok güzel söylüyordu, Demet'te o gittikten sonra çok güzel söyledi. Burada da Fatih'ten sonra en iyi Demet Akalın söyledi işte.
Az önce göz gezdirdim de programa cidden kalite gelmiş. Birde yarışmacılar daha düzgün insanlar olsa daha iyi olacak ama, neyse.Demet Akalın'ı üstün tuttun ondan . Demet mi güzel söylüyor . Bence progrmın en berbat sunucusu
Programın kalitesi çökmüş demek yazık oldu programa . KeşkeAz önce göz gezdirdim de programa cidden kalite gelmiş. Birde yarışmacılar daha düzgün insanlar olsa daha iyi olacak ama, neyse.
Özlem-Nurten, Hanife-Başak vs. olduğu zamanlar daha keyifliydi program cidden.Program o kadar basitleşmiş ki az önce açtım biraz izledim. Bir kayınvalide paşa dedesinin resmini getirmiş stüdyoya (gel de inan gerçek olduğuna) diğeri "Bu adam kim? Ben burasının sahibi zannettim" diyor ve resmi kaldırmaya çalışıyor, getiren izin vermiyor. Fatih Ürek zamanında program böyle değildi. Her yaşanan olay resmen kurgu, oyunculuklar Flash TV oyunculukları. Hala izlenmesine şaşırıyorum açıkçası.
Ben Reyhan-Ezgi, Hüsniye-Hatice, Çiğdem-Elif, Besime-Gülcan zamanları çok izliyordum.Özlem-Nurten, Hanife-Başak vs. olduğu zamanlar daha keyifliydi program cidden.
Bana Cennet Mahallesini hatırlattı bu olay
Ne oldu acaba? 😱 Merak ettim.
keki yedi yarendi hazırladı kekiNe oldu acaba? 😱 Merak ettim.
Kekin içinde alerjisi olduğu bir ürün olabilir.Ne oldu acaba? 😱 Merak ettim.
O kadar çok kurgu varki, bunun bile gerçek mi kurgu mu olduğuna emin olamıyorum.