eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 10. Hafta

Yani şarkıyı beğenmişsem doğrudur bir şey diyemem :D Ama bir sürü beğendiğimiz şarkı olabilir bu hafta hepsini incelemek bakmak lazım. Zor haftalar geliyor ama şu an şarkıların çoğunu hatırlamıyorum bakalım bir dinleyelim. Ben gece kulaklıkla dinleyip genelde karar veriyorum daha etkili oluyor:D Ama şunu söyleyeyim kesinlikle kişi bazlı oy vermem buna inanabilirsin:D
Savunma yapmana gerek yoktu. :A Beğendiğine dair yorumunu görünce şakasına yazayım dedim. :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19
  • Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Listemde en başta sen varsın. :A
Ecünnü ordumu üstüne salıyorum :A geber :A @Çiğdem abla sisterınla:A
Screenshot_20210823_224453.jpg

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Bildiğim şarkı nerdeyse yok @kerem beni juri yaptı da müzik ne biraz öğrendim buna Merve Özbey de dahil :A
Sorun değil, her hafta oy vermek zorunda değilsin. @denizz19 oy kullanmanda ısrarcıysa muhtemelen Merve Özbey'e her hafta yüksek puanlar verdiğin içindir. :A

@dreamy Juri başkanlığını eleştiriyordu bende seni yarışmadın bir sezon juri başkanı yapacam demiştim :A :A :A Tabi sonra sunamadım daha alamancı @kerem akıllı bir iş yapmış :A :A :A @Emre Ozansoy

@xemrexxx @serhatt @Aserat Ms heyetine kolay gelsin :F
Gelecek sezon hepsini kovmayı düşünüyorum. :A
------

Aaa evet 10.haftaya geldik iyisiyle kötüsüyle ve kaldı son 6 hafta öncelikle başarılar diliyorum :bhr:

2004 Çakra albümüne üçüncü kez gidiyoruz bu şarkı daha klibi çıkmadan yazın büyük hitlerinden olmayı başarmıştır Albümün çıkış parçası Beni Unut klibi televizyonlarda dönerken Canıma Minnet radyolarda patlıyor ve her yerde çalmaya başlıyor Serdar ikinci klibi hemen çekiyor tabi benim bu şarkıya olan izlenimim buram buram yaz kokan bir şarkı olması yaz bitmek üzereyken paylaşalım :Z :Z :Z

1:00-2:40

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T. @DarkLegenD
Serdar'ın en sevdiğim şarkısıdır. Erken olmadı mı biraz? :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Böyle aniden deyince aklıma bir şey gelmiyor, düşünmek gerek. :A
Bu Şarkı Benim'de yok da burası @Çiğdem'in emaneti olduğu için fazla değişiklik yapmamaya özen gösteriyorum. Sadece ilk hafta yarışmaya ısınabilmek adına eleme yapmamayı tercih ettim. :A
------

Ee tabiki yarışma jürisinin biri bana iyi oy veriyorsa elbette ki isterim:A

@Yiğitt bu hafta sen de oy kullanmalısın kanaatimce :A
Köyde o, kullandırtamazsın maalesef. :A

• Güldürdün
Reactions: denizz19
Son 2 şarkı daha gelmediği için oylamayı yarın 14.15'te açarız gibi duruyor :A Acelemiz de yok zaten. :A

Bu hafta 40 ve üstü oy geleceğini düşünüyorum ayrıca. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem