Keith Long
Favori Üye
Sinovac olanlara 14 gün karantina ve irish breakfast domuzda güveç @Çiğdem
Sinovac olanlara 14 gün karantina ve irish breakfast domuzda güveç @Çiğdem
Sinovac etkisiz olduğu koruması olmadığı için yan etki yapmıyor. Sen kendi kandır.Aaa işte küt diye kalpten gidiyorlarmıs biz bosunamı kaçtık Ama korkma diye demiyorum @The_Erinch @xemrexxx @eskici @Maskeli Fedai
Eksik olma.Geçmiş olsun
Çinliler dısında bir biz olduk zaten @Maskeli FedaiSinovac etkisiz olduğu koruması olmadığı için yan etki yapmıyor. Sen kendi kandır.
------
Eksik olma.
Sinovac etkisiz olduğu koruması olmadığı için yan etki yapmıyor. Sen kendi kandır.
------
Eksik olma.
Yeni yılda alaman olacaz işte kalpten gidersem ama foruma gelip sorarım size @Maskeli Fedai @xemrexxxKendi düşen ağlamaz.
Biz ki dozla yırttık sen boş yere 3 olacan. Kaç yaşına geldin gebersen de sorun olmaz artık.Yeni yılda alaman olacaz işte kalpten gidersem ama foruma gelip sorarım size @Maskeli Fedai @xemrexxx
Sinovac olmanın sıkıntısı bu İrlandada menüyede karşı çıkamıyorsun @AngelicaTövbeler olsun aman yedirme ali ozanın
Herkes her sene düzenli olacakmıs öyle ömürlük koruma yokBiz ki dozla yırttık sen boş yere 3 olacan. Kaç yaşına geldin gebersen de sorun olmaz artık.
Avrupa’ya gitmek istiyorsa 4.Dozu varYeni yılda alaman olacaz işte kalpten gidersem ama foruma gelip sorarım size @Maskeli Fedai @xemrexxx
Olsun yine de kardayız senden.Herkes her sene düzenli olacakmıs öyle ömürlük koruma yok
İrlandada yediğim yemekleri hesaplarsak birde tereyağsını bataklıktan olan tereyağı hesaplarsak ve içinde virüs bakterileri hesaplarsak birde kandaki @serhattBelki de.
Ben aşıdan önce öksürüyordum ama dışarı cıkınca şimdi daha da arttı ama kol ağrım bir gün de geçti bir hafta sonra sıkıntı yaşamazsam atlattım demektir midem benim de bozuk ama yine aşı olmadan önce sıkıntı vardı denk geldi sanırım yaİkinci dozun ilk gecesindeki feci bulantı hariç pek bir etki olmamıştı ertesi gün özellikle, neredeyse hiç de kol ağrımadı bu kez. Ama bugün biraz kötü oldum, hem ateş yükseldi hem de vücut dökülüyor, boğazda bile hafif gıcık bir ağrı var... Resmen grip olmuş gibi halsiz hissediyorum. @Dosi @The_Erinch @pompy @AteşBöceği
İkinci dozun ilk gecesindeki feci bulantı hariç pek bir etki olmamıştı ertesi gün özellikle, neredeyse hiç de kol ağrımadı bu kez. Ama bugün biraz kötü oldum, hem ateş yükseldi hem de vücut dökülüyor, boğazda bile hafif gıcık bir ağrı var... Resmen grip olmuş gibi halsiz hissediyorum. @Dosi @The_Erinch @pompy @AteşBöceği
İrlanda yemekleri ve aşının birleşimi ömür boyu yapar diye düşünüyorumOh, ilk dozu almayı hatırla, bu bir kabustu. Çok yorgundum ve uykum vardı. İkincisi çok daha kolay geçti.