Son bölümlerde ismi genel yönetmen olarak yer almaya devam ediyordu. Şimdi uğraşması gereken bir dijital dizi de olmadığına göre belki görevinin başına döner.O zaman Cem Karcı yeni sezonda birkaç bölümlüğüne de olsa Kırmızı Oda'ya gelsin eller semaya. 🤲 @Cervantes
Bir kere dijitalin tadına baktıktan sonra tamamen döneceğini sanmıyorum ama ilk 1-2 bölüm dünyayı kursa bile yeter. İki tane kötü haber aldık bari yüz güldüren gelişmeler de olsun.Son bölümlerde ismi genel yönetmen olarak yer almaya devam ediyordu. Şimdi uğraşması gereken bir dijital dizi de olmadığına göre belki görevinin başına döner.
Bende anlamadım cidden. Hem dev bir şirket ile ortaklık kuruyorlar, hem bazı dizilerini başka platformlar ile birlikte yayınlıyorlar ama bütçe yüksek oluyor. Dizi yayınlanınca gelen aboneler ile o yüksek dengelenebilirdi bence de.Maddi durum nasıl planlanandan daha fazla çıktı acaba. Abone sayısı kazandırıp dengeleyebilirlerdi bu durumu ama tabii içinde olmak lazım nasıl aştılar sınırı merak ediyorum 😂
Birde yeşilçam gibi bir dönem dizisini yaptılar. O dizinin üzerine en fazla ne kadar ücret çıkmış olabilir ki ortaya. En fazla yıllık bütçeyi aşmış olabilirler ama bu bence bir dizinin iptali için bir sebep değil win win sektörü sonuçta.Bende anlamadım cidden. Hem dev bir şirket ile ortaklık kuruyorlar, hem bazı dizilerini başka platformlar ile birlikte yayınlıyorlar ama bütçe yüksek oluyor. Dizi yayınlanınca gelen aboneler ile o yüksek dengelenebilirdi bence de.
Ben böyle dizinin olduğunu bilmiyordum ama o 2 oyuncuyu senaristi ve cem karcıyı görünce cidden ben bile üzüldümBu arada işi hemen kendi çıkarıma çektim ama şaka bir yana fanlar adına gerçekten üzücü olmuş. Sen gel kaç ay bekle sonra durduk yere iptal edilsin. Allah düşmanımın başına bile vermesin.
Bunu yazmaya gelmiştimDemek ki kusurluymuş.
SelDemcilerin ruh halinde kimse olmak istemez şu anAh SelDem'ciler ne üzülmüştür şimdi. Ben de merak ediyordum ya.
SelDemcilerin ruh halinde kimse olmak istemez şu anAh SelDem'ciler ne üzülmüştür şimdi. Ben de merak ediyordum ya.
Sen yazmasan, ben yazmasam, biz yazmasak, @eskici yazardı.Bunu yazmaya gelmiştim
Demek ki o da soğuk esprileri seviyorSen yazmasan, ben yazmasam, biz yazmasak, @eskici yazardı.
Soğuk esprilerin aranan ismi kendisi.Demek ki o da soğuk esprileri seviyor