2021 Dev Final, Hazır mısınız? Kasım mı Yoksa Eylül mü ? En Favori Ayımızı Belirliyoruz!!!

En Favori Ay Hangisi Olsun :)

• Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The_Erinch

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,100
Puanı
1,060
KASIM
Kasım-Ayı-Sözleri.jpg

EYLÜL
eylul-ayi-sözleri 2.jpg

Fav10 Değerli Ahalisi; bakalım en favori ay hangisi olacak...

Haydi bakalım çalışsın parmaklarınız...

Herkese Kolay Gelsin.

Keyifli Oylamalar Diliyorum.

***OYLAMA SÜRESİ 3 GÜNDÜR.

Ben Sonbahar ve İlkbahar severim. Onun kavgasını edenler düşünsün :A
Yaz olarak @eskici ve @Yiğitt kış olarak @bazinga ve @Tolstoyevski ilk aklıma gelenler :A en çok savunan isimler :A
@bazinga demesin kimse, Kış mevsimine ihanet etti Ocak dururken Eylül'ü seçti ne Kışseveri... 😡 O sadece yaz düşmanı, ama benim kadar soğuksever vallahi değil, bu benim gibi kışperest birisine hakaret zira :A

Kış aylarının yarı finale bile kalmaması çok üzücü... Eski kar dolu kış aylarına özlem ve saygı maksatlı hiç değilse kalmalıydı...

@bazinga demesin kimse, Kış mevsimine ihanet etti Ocak dururken Eylül'ü seçti ne Kışseveri... 😡 O sadece yaz düşmanı, ama benim kadar soğuksever vallahi değil, bu benim gibi kışperest birisine hakaret zira :A

Kış aylarının yarı finale bile kalmaması çok üzücü... Eski kar dolu kış aylarına özlem ve saygı maksatlı hiç değilse kalmalıydı...
O kadar soğuk seviyorsan neden kar yağabilen ay olan Kasım değilde Eylül dedin sen ozaman? @bazinga 'dan ne farkın var :A
Edit: yazan @The_Erinch sandım ve ona cevap olarak böyle yazdım :F

• İlginç
Reactions: Tolstoyevski

Ne Kış Güneşi mi :A :A :A :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...