Bir de kış güneşi diye dizi vardı yaNe Kış Güneşi mi
Kasım diyorum bu arada
Bir de kış güneşi diye dizi vardı yaNe Kış Güneşi mi
Kaç Kasım geçti zaten... Umudumuz yazlarda artık 😇😊Eylül
Arkadaşlar kasımda aşk başkadır olayı sadece film gerçek drğil yani, inanmayın böyle şeylere @Angelica @Dosi @The_Erinch @Çiğdem @Forumdash yaklaşık 40 Kasım ayında aşkı bulamadı
Yav bırak kışın "dondum, bu kadar da soğuk iyi değilmiş" temalı mesajları ben atıyorum sanki.@bazinga demesin kimse, Kış mevsimine ihanet etti Ocak dururken Eylül'ü seçti ne Kışseveri... 😡 O sadece yaz düşmanı, ama benim kadar soğuksever vallahi değil, bu benim gibi kışperest birisine hakaret zira
Kış aylarının yarı finale bile kalmaması çok üzücü... Eski kar dolu kış aylarına özlem ve saygı maksatlı hiç değilse kalmalıydı...
Yıllardır o tür ancak sabahın köründe kalkmak zorunda kaldığımda demişimdir bir kez filan o da normalde kışın şikayetçi olduğum tek şey bu havalar neden sıcak neden kar yağmıyor bu mevsimde, neden çakma kar yağıyor temalı mesajlarEkim'in elenmesi hiç hoş olmadı. Kasım diyelim mecburiyetten.
------
Yav bırak kışın "dondum, bu kadar da soğuk iyi değilmiş" temalı mesajları ben atıyorum sanki.
Bence de kabul edilmemeli çünkü üye olup oy vermiş sonra çıkmış Eğer kabul edilirse bu durumda sürekli bu kötüye kullanılabilir sonuçta @The_Erinch@The_Erinch @GünBatımı 'nın oyunu kabul edecek misin? üye olup oy verip kaçmış bu mesajdan sonra belki gelir ama finalde sayılmamalı bence 0 üye 0 mesajlı kişilerin oyları @bazinga @Tolstoyevski
2 fark ile kazanılsa gerek kalmaz bir garip durum daha farkettim. Birazdan yazarımBence de kabul edilmemeli çünkü üye olup oy vermiş sonra çıkmış Eğer kabul edilirse bu durumda sürekli bu kötüye kullanılabilir sonuçta @The_Erinch
EylülAçıkçası o üye benimde dikkatimi çekti.. Ama ondan önce benim dikkatimi çeken başka bir üye var.... @Dosi @Tolstoyevski
------
@Çiğdem Kızzz sincap @XanTier de al gelde bir oy kullanınnn cicim 😁🤭
Evet ama onun oyu yok gibi anladım ne demek istediğini.Açıkçası o üye benimde dikkatimi çekti.. Ama ondan önce benim dikkatimi çeken başka bir üye var.... @Dosi @Tolstoyevski
------
@Çiğdem Kızzz sincap @XanTier de al gelde bir oy kullanınnn cicim 😁🤭
Yok , final olduğu için ve gerçektende @GünBatımı nickli arkadaş; sadece üye olup,oy verip çıktığı için oyu geçersizdir.Evet ama onun oyu yok gibi anladım ne demek istediğini.
Bu arada oyu kabul etmeyeceksin demi?
Şimdiden yarı finali geçmiş oy oranı. Merak etme kılıçlar ile zorlarız ama şu tablo yeterli biri -1Yok , final olduğu için ve gerçektende @GünBatımı nickli arkadaş; sadece üye olup,oy verip çıktığı için oyu geçersizdir.
Ama gidişat buraya gene kılıç ihtiyaç duyar
@Tolstoyevski