Emre Ozansoy
Moderatör
Ne kadar yakındaYakında bütün bölümlerini izlicem
Ne kadar yakında
------
Fragman güzel beklediğim kadar kötü çıkmadı yine
Şaşkınım ya bu senaristler bildiğin ters köşe yaptılar hiç beklemiyordum Ozan'ın bu kadar kabullenmesi herşeyi zaten anlamsızdı ama yine de beklemiyordum ah Ozan ah10. BÖLÜM 2. FRAGMANI
Bak etiketlerde bile senin ship yazmıyor, kesin EsZan.Umarım #EsÇın'lı bir fragmandır.
EsZan'ın, Zan'ı Çağla'ya evlilik teklifi yapıyor. Yazsa ne olacak?Bak etiketlerde bile senin ship yazmıyor, kesin EsZan.
Ona da herkes laf etmiş, AdBor kissi falan rüya çıktı elbet bunun da mantıklı bir açıklaması vardır.EsZan'ın, Zan'ı Çağla'ya evlilik teklifi yapıyor. Yazsa ne olacak?
İzledim şimdi Ozan tabii yanlış anlayınca duygularınla oynadım diyor haklı olarak
Çok klişe. Bu sefer de Esra gider Çınar'ın teklifini kabul eder o esnada Ozan gerçekleri öğrenir özür diler ama Esra affetmez. Bir döngünün içinde devam eder.İzledim şimdi Ozan tabii yanlış anlayınca duygularınla oynadım diyor haklı olarak
Çok klişe. Bu sefer de Esra gider Çınar'ın teklifini kabul eder o esnada Ozan gerçekleri öğrenir özür diler ama Esra affetmez. Bir döngünün içinde devam eder.
İzledim şimdi Ozan tabii yanlış anlayınca duygularınla oynadım diyor haklı olarak
Hemen öğrenmez ise izleyici çok güzel uzaklaşır ve FOX'da fişini çok güzel çeker.Ozan gerçekleri hemen öğrenmez bence
Hemen öğrenmez ise izleyici çok güzel uzaklaşır ve FOX'da fişini çok güzel çeker.