- Reaksiyon puanı
- 3,747
- Puanı
- 410
Bence de şehir hayatını tek geçerim3'ünde de yaşadım, bana göre en iyisi şehir hayatıdır. Köy hayatı uzaktan bakınca tatlı gelir ancak![]()
Ben de kasabadayım canım kısıtlı imkânlardan sıkıldım ya sessizlikte istemiyorum artık ses istiyorumBüyük şehirlerde köymü bıraktılar ki hepsi mahalle oldu .. Köyde bir çok imkanlar kısıtlı olduğu için (en azından benim köyümde öyle) şehiri tercih ederim ama insan ara sıra sesizliği ve sadece kuş seslerini duyabileceği bir ortam istemiyor değil![]()
Hahh işte o sınırsız interneti unut sen, tamam internetin sınırsız olabilir ama çeker mi bilmemHer ne kadar zor olsa da köy hayatı. Sınırsız internet versinler, ufak bir bahçe versinler yeter bana.![]()
![]()
Kayseri'de çok güzel çekiyordu.Hahh işte o sınırsız interneti unut sen, tamam internetin sınırsız olabilir ama çeker mi bilmem![]()
Her yer Kayseri değil işteKayseri'de çok güzel çekiyordu.![]()
![]()
Yan gelip yatacaksın galiba tarla da da çalışman lazım çalışmayana ekmek yok😀😁😂Her ne kadar zor olsa da köy hayatı. Sınırsız internet versinler, ufak bir bahçe versinler yeter bana.![]()
![]()
Ben ce de😊Hahh işte o sınırsız interneti unut sen, tamam internetin sınırsız olabilir ama çeker mi bilmem![]()
Orası Kayseri işte☺Kayseri'de çok güzel çekiyordu.![]()
![]()
Dimi ama😀😁😂Her yer Kayseri değil işte![]()
Ağrı da bi köyde yaşamak epey iddialı bişey valla ne diyeyim hele o kışın karında yapamazdım ben sanırım3'ü de diyorum Ağrı'da köyde yaşamayı isterdim ne yalan söylim@Zeyno
Yapılır yapılır yaa tezeklerden Kale yapıyolar kışın yakıyolarAğrı da bi köyde yaşamak epey iddialı bişey valla ne diyeyim hele o kışın karında yapamazdım ben sanırım![]()
Yok gitmedim dedim ya ben sadece Diyadin ve Doğubayazıt ı gördüm özellikle Doğubayazıt çok güzel yaşanılası alana sahipti köylerini bilmiyorum ki sanırım ben kışın oraya gitsem tüm kışı hastahanede alçıda geçiririm biz Manisa da kar nedir bilmeyiz pek biraz yağsa hastahaneler kırık çıkıkla dolar taşarYapılır yapılır yaa tezeklerden Kale yapıyolar kışın yakıyolarKaniya Goriya adında ki maden suyuna gittin mi hiç
Kardeşim kışın cenaze için gitti hiç memnun değildi :/
![]()
İshak paşa sarayına gitmek istiyorum Kaniya Goriya dan içmek istiyorum bizim köydeki qelaya (kaleye) çıkmak istiyorumYok gitmedim dedim ya ben sadece Diyadin ve Doğubayazıt ı gördüm özellikle Doğubayazıt çok güzel yaşanılası alana sahipti köylerini bilmiyorum ki sanırım ben kışın oraya gitsem tüm kışı hastahanede alçıda geçiririm biz Manisa da kar nedir bilmeyiz pek biraz yağsa hastahaneler kırık çıkıkla dolar taşar![]()
İshak Paşa Sarayına gitmiştim onun az ilerisinde bir türbe var oraya da gitmiştim İPS büyüleyici çok güzel biyerİshak paşa sarayına gitmek istiyorum Kaniya Goriya dan içmek istiyorum bizim köydeki qelaya (kaleye) çıkmak istiyorum![]()