Şehir mi Kasaba mı Köy Hayatı mı?

Siz Nerede Yaşamak İsterdiniz?

• Kullanılan toplam oy
    12

AteşBöceği

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,747
Puanı
410
Küçük bir sahil kasabası mı löy hayatı mı yoksa şehir mi siz nerede yaşamayı isterdiniz?

Valla yaşadığım yer çokta gelişmiş bir yer değil kasabadan biraz büyük bi yer :A :A

Çocukluk dönemimin en güzel yıllarını köyde geçirdim, o yüzden köy hayatı diyorum. Köyden geri şehre dönünce 1 ay kendime gelemiyordum.

Hep şehir hayatı yaşadım. Kasaba sayılacak bir ilçe ve köy gördüm ama yaşamadan bir şey demek istemiyorum biraz yaşlandığın vakit şehir hayatı yerine kasaba köy daha ideal olabilir

Yani köy ve kasabayı karıştırmıyorum inş de neyse. :A Kasaba hayatı güzeldir, huzurludur ama ben şehir hayatına daha yatkınım. :A Apartmanda yaşamayı hiç istemem ama, orası ayrı. :A

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Büyük şehirlerde köymü bıraktılar ki hepsi mahalle oldu .. Köyde bir çok imkanlar kısıtlı olduğu için (en azından benim köyümde öyle) şehiri tercih ederim ama insan ara sıra sesizliği ve sadece kuş seslerini duyabileceği bir ortam istemiyor değil :bhr:

• Harika
Reactions: AteşBöceği
Büyük şehirlerde köymü bıraktılar ki hepsi mahalle oldu .. Köyde bir çok imkanlar kısıtlı olduğu için (en azından benim köyümde öyle) şehiri tercih ederim ama insan ara sıra sesizliği ve sadece kuş seslerini duyabileceği bir ortam istemiyor değil :bhr:
Ben de kasabadayım canım kısıtlı imkânlardan sıkıldım ya sessizlikte istemiyorum artık ses istiyorum:)
Buralarda gelişiyor her yer apartman yeşillik bırakmadılar

• Üzücü
Reactions: Serenat and Zeyno
Her ne kadar zor olsa da köy hayatı. Sınırsız internet versinler, ufak bir bahçe versinler yeter bana. :bhr: :A
Yan gelip yatacaksın galiba tarla da da çalışman lazım çalışmayana ekmek yok😀😁😂
Hahh işte o sınırsız interneti unut sen, tamam internetin sınırsız olabilir ama çeker mi bilmem :A
Ben ce de😊
Kayseri'de çok güzel çekiyordu. :bhr: :A
Orası Kayseri işte☺
Her yer Kayseri değil işte :A
Dimi ama😀😁😂

• Güldürdün
Reactions: Zeyno
Ağrı da bi köyde yaşamak epey iddialı bişey valla ne diyeyim hele o kışın karında yapamazdım ben sanırım :bilmem:
Yapılır yapılır yaa tezeklerden Kale yapıyolar kışın yakıyolar :A Kaniya Goriya adında ki maden suyuna gittin mi hiç :A Kardeşim kışın cenaze için gitti hiç memnun değildi :/

• Güldürdün
Yapılır yapılır yaa tezeklerden Kale yapıyolar kışın yakıyolar :A Kaniya Goriya adında ki maden suyuna gittin mi hiç :A Kardeşim kışın cenaze için gitti hiç memnun değildi :/ :A
Yok gitmedim dedim ya ben sadece Diyadin ve Doğubayazıt ı gördüm özellikle Doğubayazıt çok güzel yaşanılası alana sahipti köylerini bilmiyorum ki sanırım ben kışın oraya gitsem tüm kışı hastahanede alçıda geçiririm biz Manisa da kar nedir bilmeyiz pek biraz yağsa hastahaneler kırık çıkıkla dolar taşar :A

• Güldürdün
Reactions: EmreCan
Yok gitmedim dedim ya ben sadece Diyadin ve Doğubayazıt ı gördüm özellikle Doğubayazıt çok güzel yaşanılası alana sahipti köylerini bilmiyorum ki sanırım ben kışın oraya gitsem tüm kışı hastahanede alçıda geçiririm biz Manisa da kar nedir bilmeyiz pek biraz yağsa hastahaneler kırık çıkıkla dolar taşar :A
İshak paşa sarayına gitmek istiyorum Kaniya Goriya dan içmek istiyorum bizim köydeki qelaya (kaleye) çıkmak istiyorum :A

• Harika