Birinciyim ama çok düşük puanlar da geliyor. Memnun değilim bu yüzden, garip bir hafta.1. değil miydin puan durumunda
Birinciyim ama çok düşük puanlar da geliyor. Memnun değilim bu yüzden, garip bir hafta.1. değil miydin puan durumunda
Asla bilerek düşük vermem kimseye çok ciddiyim bu konuda.@denizz19 çok mu zevksizsin yoksa bilerek mi her hafta düşük veriyorsun çözemiyorum.
Dediğin gibi çok sağlam bir puan vermişin. Hakkını helal et.@The_Erinch bekliyordum
İyi. Ben de bilerek düşük vermedim sana bu hafta.Asla bilerek düşük vermem kimseye çok ciddiyim bu konuda.
Bence final puanı alacaksın o yüzden memnun olBirinciyim ama çok düşük puanlar da geliyor. Memnun değilim bu yüzden, garip bir hafta.
Sana hitap ediyor mu?@Özgür üzdüğüm zaman bende üzülüyorum ama çok kez dedim. Grubu gerçekten ilk kez onun sayesinde dinliyorum.
O günleri de görürüz umarım😁😉Bir gün tam puan verip beni şok etmeni bekliyorum.
Üzdün abi… @The_Erinch@The_Erinch'in oyları ile devam ediyoruz.
Pinhani - Sevmekten Usanmam 1 (Üzgünüm,ilk kez burada dinlediğim bir grup,bu hafta hiç sevemedim)
Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz 2 (Sanırım Sevemiyorum Merveyi...Üzgünüm)
Tarkan - Öp 3 (Hiçbir zaman açayımda Tarkan- Öp dinleyeyim demedim...Hiç listelerimdede olmadı malesef)
-------------------------------------------------------
Hadise - 4 Deli Oğlan (Çok sevdiğim bir şarkısı değil)
Model - 5 Antidepresan Gülümsemesi (Şarkı iyi ama benim için ondan daha iyiler vardı,İsotcum)
maNga - 6 Bitti Rüya
------------------------------------------------------
Teoman - 7 İki Yabancı
Serdar Ortaç -8 Karabiberim
mor ve ötesi - 9 Deli
------------------------------------------------------
MFÖ - Tam Ortasındayım 10 (Benlik bir şarkı.........)
Elenirim falan sen elini çabuk tut.O günleri de görürüz umarım😁😉
Sen de öylesindir eminim nasılsa eski kuşağız @The_Erinch in dediği gibi fosil oluyoruz onun da müzik zevkinin iyi olduğuna inanıyorum ben
Sıfır Toleransı kullan tam puan vereceğim bunu ilk hafta'dan söyledim ama diğer şarkıları cidden sevmiyorum sarmıyor ben şarkılar'da bazen mesaj arıyorum bazen kendimi bulmaya çalışıyorum bulamazsam dinlemem bu yüzden her hafta ilginç oylar verebilirim ama bu konuda hadise çok zayıf bana göre.Normalde bu tarz şeyleri aman aman önemsemezdim ama iki haftadır üst üste olması ve buranın psikolojisi cidden dediklerini engelliyor. İşlerim dediğime de bakma önemli değiller diye erteliyorum.
Sağlık olsun bir gün de sen yüksek verirsinDediğin gibi çok sağlam bir puan vermişin. Hakkını helal et.
Teşekkürler..
O kadar 1 2 3 4 aldım ki... verdiğin puan harika geldi.
Çok fenasın...''Ben gidip bir Antidepresan Gülümseyeyim'' @denizz19
Alırsın alırsın, forumumuzun Sıla sonrası Serdar Ortaç sevgisi de bir hayli şaşırıyor beni.Puan alırmıyız dicektimde öffff @Sherlock var daha
Özellikle bu forumda lazımsınız tek burası için değil @The_ErinchSen de öylesindir eminim nasılsa eski kuşağız @The_Erinch in dediği gibi fosil oluyoruz onun da müzik zevkinin iyi olduğuna inanıyorum ben
Malesef çok sevemedim. Geçen hafta çok naifdi,zaten iyi puan verdim.Sana hitap ediyor mu?