PlayStation/XBOX ve Diğer Platformlar | Kalıcı ve Ücretsiz Oyun Habercisi 🎮

Şimdiden alıp tutabiliyor muyuz ? Üyeliğimin süresi yıl sonuna kadar var da 😂

Ben PS diye yazdım, sen PlayStation diye cevap verdin. Demek ki ne olduğunu biliyorsun @Tolstoyevski @Maskeli Fedai
Sadece açılımını biliyorum... @Tolstoyevski @Maskeli Fedai

20210807_155024.jpg

PS zengin aleti muhabbeti olmuş şunu söyleyeyim 5 yıl önce çift kol + GTA V paketiyle 1300 TL'ye almıştım. :A PS sahibiyim dediğimde çevrem de wow falan yapıyor bilmiyorlar ki beş yıl önce kelepirdi fiyatı. Beş yılda nereden nereye gelmişiz yalnız, neyse... :A

PS zengin aleti muhabbeti olmuş şunu söyleyeyim 5 yıl önce çift kol + GTA V paketiyle 1300 TL'ye almıştım. :A PS sahibiyim dediğimde çevrem de wow falan yapıyor bilmiyorlar ki beş yıl önce kelepirdi fiyatı. Beş yılda nereden nereye gelmişiz yalnız, neyse... :A
20210811_022456.jpg

• Üzücü
Reactions: HeisenBerg
Ciddiyim param bilgisayar toplamaya yetmediği için PS aldım ben. Fakir oyuncu aletiydi şu an zengin malı oldu. Olacak iş değil. :A
Toplamaya çalıştığın bilgisayar kaç para tuttu?

Ekleme: Pardon şimdi toplamaya çalıştın sandım...

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
O zamanlar 2000-2500'e bile sağlam pc kuruluyordu. 1300'e PS + GTA V tercih ettik. Abim de etkili olmuştu karar verirken. :A Pişman değilim açıkçası 1.3k'lık bir aletten alınabilecek maksimum verimi aldım oynadığım oyunlarla. :A

• Beğendim
Reactions: DarkLegenD

Ekleme: Pardon şimdi toplamaya çalıştın sandım...

O zamanlar 2000-2500'e bile sağlam pc kuruluyordu. 1300'e PS + GTA V tercih ettik. Abim de etkili olmuştu karar verirken. :A Pişman değilim açıkçası 1.3k'lık bir aletten alınabilecek maksimum verimi aldım oynadığım oyunlarla. :A
Daha üç yıl önceye kadar Bim'e 1000 liraya FIFA ile beraber PS4 geliyordu.. Şimdi o fiyata hiçbir şey gelmiyor..

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
Bizde de bu indirimden var. Aynı %50.
Yıllık 480 Kr ve aylık 40 Kr :A yazın 95'e almıştım aylığı
Düşünmeden alın bence her ay 2 oyun bedava veriliyor, tamam okullar başlıyor vb, ama olsun cihaza o kadar para ödediniz alırken biraz da hakkını versin yani :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Düşünmeden alın bence her ay 2 oyun bedava vermiyor, tamam okullar başlıyor vb, ama olsun cihaza o kadar para ödediniz alırken biraz da hakkını versin yani :A
Yok aman kalsın. Okulu kesin etkiler. Bir kaç sene daha bekletirim :A zaten FIFA 2022 alınacak ve zaten şu E futbol mu ne o gelecek ve bence yeterli. Zaten antreman futbol haftanın baya günleri var, vakti az olur :A

• Güldürdün
Yok aman kalsın. Okulu kesin etkiler. Bir kaç sene daha bekletirim :A zaten FIFA 2022 alınacak ve zaten şu E futbol mu ne o gelecek ve bence yeterli. Zaten antreman futbol haftanın baya günleri var, vakti az olur :A
E-futbol yani PES ücretsiz olacak nasılsa :A Ama Plus alınca 2 oyun bedava veriliyor ve 1 sene uzun bir süre ama sana kalmış haklısın eğitimi elbette ki daha önemli sonuçta :A

Bu arada futbolcu olmayı düşünüyor mu yoksa öylesine mi takılıyor şimdilik? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
E-futbol yani PES ücretsiz olacak nasılsa :A Ama Plus alınca 2 oyun bedava veriliyor ve 1 sene uzun bir süre ama sana kalmış haklısın eğitimi elbette ki daha önemli sonuçta :A

Bu arada futbolcu olmayı düşünüyor mu yoksa öylesine mi takılıyor şimdilik? :A
Boşver bedava oyun. Okul varken olmamalı :A

Düşünüyor tabiki :A Millî Takım olarak Türkiye istiyor :A

• Güldürdün