eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta

Sezen Aksu, Gülşen, Gökhan Türkmen, İrem Derici, Hande Yener, Demet Akalın, Ahmet Kaya, Selda Bağcan, Sia gibi çok güçlü yarışmacılar vardı ayrıca. Hepsini eleyip açık ara şampiyon olmuştum hemde. :Z
Diyecek söz bulamıyorum... Şaşırmadım ama...

• Olmamış
Reactions: kerem
Sezen Aksu, Gülşen, Gökhan Türkmen, İrem Derici, Hande Yener, Demet Akalın, Ahmet Kaya, Selda Bağcan, Sia gibi çok güçlü yarışmacılar vardı ayrıca. Hepsini eleyip açık ara şampiyon olmuştum hemde. :Z
Sertab dururken şampiyon olacak isimler değiller çünkü. :A Selda Bağcan veya Sezen Aksu'nun finale çıkması gerekirmiş ama...

• Harika
Sertab dururken şampiyon olacak isimler değiller çünkü. :A Selda Bağcan veya Sezen Aksu'nun finale çıkması gerekirmiş ama...
Oğuzhan Koç, Gülben Ergen, Kenan Doğulu, Mor ve Ötesi, Nazan Öncel de yarışmıştı o sezon. İlk (Sil Baştan) sezonu olduğu için All Star gibi kadroydu resmen. :A @Emre Ozansoy @Çiğdem

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Selda ve Sezen hariç hiçbiri Sertab dururken ne finallik, ne de şampiyonluk isimler. :A
Onlar da doğru strateji yapamadıkları için elendiler. Yoksa ben o sezon ilk kez yarışmacı olduğum için şampiyon olacağımı asla düşünmezdim. :A @Emre Ozansoy
------

Gülben Ergen de harcanmış, yazık.
Sanırım 10 ve 11. haftaydı. 2 puanla elenmekten kurtulmuştum. O zaman da Gülben Ergen elenmişti. :A

Sanırım 10 ve 11. haftaydı. 2 puanla elenmekten kurtulmuştum. O zaman da Gülben Ergen elenmişti. :A
Ne diyeyim ki...

Merve Dizdar Mood GIF by TRT

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961