eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 9. Hafta

1 numaram sonlarda olabilecek bir isim. En azından ben iyi puan vermezdim.Belki ona hayat olur oyum :A biraz farklı bir oylama olacak gibi :A
Oy vermek zorlaştı bu haftadan itibaren, herkesin oyları bir garip. :A Ama bu mesajın senin oylarının, diğerlerinden daha garip olacak izlenimi verdi. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Nedense bu hafta öyle çok zor oylanacak bir hafta değil bence. Bariz 2-3 tane iyi, 2-3 tane kötü şarkı var. Tabii bu benim kişisel görüşüm. :A
Kötü kısmı 2 tane kolay oldu. İlk 2de belli ama asıl mesele diğerlerinin sıralaması :A 5.sırada olacak isim 10.sırada olmayı hak ediyor. O anki duruma göre artık bir sıralama olacak :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Uyuyamadım...bir foruma bakayım dedim.

Oylarımı kullandım.

Hayırlısı olsun.
------

@phoebebuffay bir bildiği olsa gerek o hemen kullandı. Diğerleri için bana göre çok erken.
Belki bilirsin Candan Erçetin henüz kariyer basamaklarını yeni tırmanıyorken 1986'da Eurovision'u Klips ve Onlar adlı grupla temsil edip 9. oldu. Şebnem Paker'den önce Eurovision'da ilk 10'a giren tek şarkımızdı hatta. :A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Oylarımı sabah yollamıştım. Benim için zor bir haftaydı. Beklemediğim kadar iyi şarkı vardı. Düşük verdiğim isimlerin arasında sevdiğim ya da çoğu zaman yüksek verdiğim sanatçılar bile var. :( Zor bir haftaydı kimse kusura bakmaz umarım. :A

Kötü kısmı 2 tane kolay oldu. İlk 2de belli ama asıl mesele diğerlerinin sıralaması :A 5.sırada olacak isim 10.sırada olmayı hak ediyor. O anki duruma göre artık bir sıralama olacak :A
Recapları en az 2 kere dinlemek lazım. Ben 3 kez üst üste dinleyip puanlarımı verdim. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: The_Erinch and Dosi
@phoebebuffay canımmm bu hafta beğendin mi Candan Ablanı ☺️☺️☺️
------

@Alos minik bu hafta kalp yok 🥺🥺🥺
------

Belki bilirsin Candan Erçetin henüz kariyer basamaklarını yeni tırmanıyorken 1986'da Eurovision'u Klips ve Onlar adlı grupla temsil edip 9. oldu. Şebnem Paker'den önce Eurovision'da ilk 10'a giren tek şarkımızdı hatta. :A

Bilmezmiyim 9. Olduk 👍🧿

Son düzenleme: