19 Ağustos 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Seksenler | TRT 1

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
Gs, Fb ve aradaki boşlukta Ts. Full maç yani akşama :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Bir an önce Ekim ayı gelse de reyting konularına en azından tıklayabilsek... Yazın buralarda in cin top oynuyor resmen. :(
Günde 4 dizi az geliyordu o kadar reyting savaşları olmasına rağmen, cidden sezonun gelip reytinglere merakla bakmayı, yorumlamayı ve hatta herkesin kendi dizisini savunup diğerlerine çamur atmasını çok özledim. :A

İddiasız çok beklediğim dizi : Beklediğim iddialı bir dizi y ok mu demek? :A
Kavga dediğime bakma çirkeflik işte...
Yok, yani çok beklediğim diziler iddiasız görünmüyor. :A Elbet Bir Gün sadece iddiasız ama mesela onu çok beklemiyorum. :A Sadece sanırım Evlilik Hakkında Her Şey ve Yalancı var. :A

Onu Akrep'e çok yaptılar ama kim ne derse desin umrumda bile değil dermişim. :A

• Güldürdün
Yok, yani çok beklediğim diziler iddiasız görünmüyor. :A Elbet Bir Gün sadece iddiasız ama mesela onu çok beklemiyorum. :A Sadece sanırım Evlilik Hakkında Her Şey ve Yalancı var. :A

Onu Akrep'e çok yaptılar ama kim ne derse desin umrumda bile değil dermişim. :A
Elbet Bir Gün sahiden merak uyandıran bir yapım.Nigar Kanlı'ya gelenlerden birinin hikayesini seyretmiş olacaksın. :A Ne şans ama

• İlginç
Reactions: slhttnmtl
Elbet Bir Gün sahiden merak uyandıran bir yapım.Nigar Kanlı'ya gelenlerden birinin hikayesini seyretmiş olacaksın. :A Ne şans ama
Kimin hikayesiymiş ki? 😱 Normalde Most'un dizilerini izlemediğim için pişmanlık duymuştum, konusu güzel, başrolleri iyi derken benden de bir merakı kaptı. :A

• Güldürdün