Maçlarda gezinir dururum
Randers-Gs maçı
Uefa Avrupa ve Konferans ligi bügün futbola doyacağız.
Günde 4 dizi az geliyordu o kadar reyting savaşları olmasına rağmen, cidden sezonun gelip reytinglere merakla bakmayı, yorumlamayı ve hatta herkesin kendi dizisini savunup diğerlerine çamur atmasını çok özledim.Bir an önce Ekim ayı gelse de reyting konularına en azından tıklayabilsek... Yazın buralarda in cin top oynuyor resmen.
Onu ben hiç yapmadım yalnız.Günde 4 dizi az geliyordu o kadar reyting savaşları olmasına rağmen, cidden sezonun gelip reytinglere merakla bakmayı, yorumlamayı ve hatta herkesin kendi dizisini savunup diğerlerine çamur atmasını çok özledim.
Tabi canım ne demezsin. MA, KO tartışmalarında da bir nevi bu var, bundan bir önceki mesajın da ortada.Onu ben hiç yapmadım yalnız.
Çifkefliğe az kaldı.Dizilerim nerede? Sataşamadığım her an çıldırıyorum.Tabi canım ne demezsin. MA, KO tartışmalarında da bir nevi bu var, bundan bir önceki mesajın da ortada.
Senin dizilerinde böyle kavga mı çıkıyor?Çifkefliğe az kaldı.Dizilerim nerede? Sataşamadığım her an çıldırıyorum.
Hayır sizin kavganızı iple çekiyorum.Senin dizilerinde böyle kavga mı çıkıyor?
Ne yeni bir Akrep var ne de iddiasız çok beklediğim bir dizi. Hoş yine benimki kavga sayılmıyordu da.Hayır sizin kavganızı iple çekiyorum.
İddiasız çok beklediğim dizi : Beklediğim iddialı bir dizi y ok mu demek?Ne yeni bir Akrep var ne de iddiasız çok beklediğim bir dizi. Hoş yine benimki kavga sayılmıyordu da.
Yok, yani çok beklediğim diziler iddiasız görünmüyor. Elbet Bir Gün sadece iddiasız ama mesela onu çok beklemiyorum. Sadece sanırım Evlilik Hakkında Her Şey ve Yalancı var.İddiasız çok beklediğim dizi : Beklediğim iddialı bir dizi y ok mu demek?
Kavga dediğime bakma çirkeflik işte...
Elbet Bir Gün sahiden merak uyandıran bir yapım.Nigar Kanlı'ya gelenlerden birinin hikayesini seyretmiş olacaksın. Ne şans amaYok, yani çok beklediğim diziler iddiasız görünmüyor. Elbet Bir Gün sadece iddiasız ama mesela onu çok beklemiyorum. Sadece sanırım Evlilik Hakkında Her Şey ve Yalancı var.
Onu Akrep'e çok yaptılar ama kim ne derse desin umrumda bile değil dermişim.
Kimin hikayesiymiş ki? 😱 Normalde Most'un dizilerini izlemediğim için pişmanlık duymuştum, konusu güzel, başrolleri iyi derken benden de bir merakı kaptı.Elbet Bir Gün sahiden merak uyandıran bir yapım.Nigar Kanlı'ya gelenlerden birinin hikayesini seyretmiş olacaksın. Ne şans ama
Yüzlerce kayıp içinden nasıl hatırlayabilirim?Kimin hikayesiymiş ki? 😱 Normalde Most'un dizilerini izlemediğim için pişmanlık duymuştum, konusu güzel, başrolleri iyi derken benden de bir merakı kaptı.
E konuk olanların hikayesiymiş deyince.Yüzlerce kayıp içinden nasıl hatırlayabilirim?
Neticede senaryolaştırılmış mı ?E konuk olanların hikayesiymiş deyince.
Öyle olmuş.Neticede senaryolaştırılmış mı ?