Aaa ben önermem tamam hadise bana hitap etmiyor ama devam etmeni isterim sen kendin renk katıyorsunKatlanamadım, benlik değilmiş
Başka bişi olduysa bilmiyorum
Aaa ben önermem tamam hadise bana hitap etmiyor ama devam etmeni isterim sen kendin renk katıyorsunKatlanamadım, benlik değilmiş
Şaka be onu kendim uydurdum sonra da devam ettiriyorum, 10. Haftayı görmek istiyorum.Aaa ben önermem tamam hadise bana hitap etmiyor ama devam etmeni isterim sen kendin renk katıyorsun
Başka bişi olduysa bilmiyorum
Üzüldüm bir an sonuna kadar devam et tabi ve laflarımızada şey etme ciddi değiliz @keremŞaka be onu kendim uydurdum sonra da devam ettiriyorum, 10. Haftayı görmek istiyorum.
Girdiğim her yere renk katıyorum oraya mı katmayacağım
Anlıyorum be, kahrolasıca huyum yarım bırakmaya kendi içim de el vermiyor zaten
Asıl ben sana daha fazla dayanamayıp gittim.Ben size daha fazla dayanamayıp gidip yattım @The_Erinch @Angelica @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Zeyno @kerem @Çiğdem
Biz teşekkür ederiz çok eğlenceli , güzel bir yarışma oldu. Vaktinizi ayırıp katıldığınız için çok teşekkürler. @Çiğdem 🤗😊250bin sıcaklığı ile resifimde horrr horrr uyudum 🤭🤭🤭
Dün akşam için @Mircan Saye ve @slhttnmtl teşekkür ediyorum 😇
Kendi adıma çok eğlendim, canım partnerim @Çiğdem ile çok severek yarıştık 😊
@Emre Ozansoy @xemrexxx @EmreCan @Alos @xemrexxx @Zeyno @Angelica @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @mrt-06 @Alos @kerem Yolu düşüp yorum yapan, eğlenceye katılan herkese çok teşekkürler 😇🥰🧿
Hıhı kesin öyledirAsıl ben sana daha fazla dayanamayıp gittim.
250bin sıcaklığı ile resifimde horrr horrr uyudum 🤭🤭🤭
@Emre Ozansoy @xemrexxx @EmreCan @Alos @xemrexxx @Zeyno @Angelica @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @mrt-06 @Alos @kerem Yolu düşüp yorum yapan, eğlenceye katılan herkese çok teşekkürler 😇🥰🧿
Bizde kazanmayan yok, bunaklara 250.000 verildi, bende 100.000'lik maaşımı aldım
Haaa iyi Allah bereket versinBiz @The_Erinch la ekiptik cnm 100 Kazandık @Mircan Saye 150 de benden olsun demiş 250 alıp gittik @slhttnmtl @xemrexxx
------
Sen bizi konuk alacan
Faize koysan aylık fena para değil ha..250bin sıcaklığı ile resifimde horrr horrr uyudum 🤭🤭🤭
250bin sıcaklığı ile resifimde horrr horrr uyudum 🤭🤭🤭
Hac paranız çıkmış bunaklar @Çiğdem @The_Erinch
Alamancı @kerem euro yapacak------
Haaa iyi Allah bereket versin
------
Faize koysan aylık fena para değil ha..
Haftaya ben yarışıyorum o zaman bana özel € verilmesi lazım. @Mircan Saye @slhttnmtl @The_Erinch @Emre Ozansoy
Sana önemli bir bilgi vereyim ozaman @slhttnmtl görünmez soruların cevaplarını istiyor @Mircan Saye @The_ErinchHaftaya ben yarışıyorum o zaman bana özel € verilmesi lazım. @Mircan Saye @slhttnmtl @The_Erinch @Emre Ozansoy
Soru görünmeyecekse neye cevap vereceğiz o zaman? @slhttnmtlSana önemli bir bilgi vereyim ozaman @slhttnmtl görünmez soruların cevaplarını istiyor @Mircan Saye @The_Erinch
Euro ile vermeye kalksam iflas ederim @kerem Tl nin kaç katı. Biz sana kazandığın parayı euroya çevirip veririz merak etme😄😁😊Haftaya ben yarışıyorum o zaman bana özel € verilmesi lazım. @Mircan Saye @slhttnmtl @The_Erinch @Emre Ozansoy
Ben MS'de şampiyon olursam bakarız, olmazsam onlar gibi 5 kuruşsuz yollarım.Haftaya ben yarışıyorum o zaman bana özel € verilmesi lazım. @Mircan Saye @slhttnmtl @The_Erinch @Emre Ozansoy
Ne görünmez sorusu be, sizin bunaklığınızdı oSana önemli bir bilgi vereyim ozaman @slhttnmtl görünmez soruların cevaplarını istiyor @Mircan Saye @The_Erinch
250 Almadık mıBen MS'de şampiyon olursam bakarız, olmazsam onlar gibi 5 kuruşsuz yollarım.
------
Ne görünmez sorusu be, sizin bunaklığınızdı o