M TV slhttnmtl ile Bul Bakalım - 4. Bölüm - Çiğdem ve The_Erinch | 100.000 TL

Sizce Çiğdem ve The_Erinch Kaç Etapta Doğru Cevabı Bulacak?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Aaa ben önermem tamam hadise bana hitap etmiyor ama devam etmeni isterim sen kendin renk katıyorsun :bhr:

Başka bişi olduysa bilmiyorum
Şaka be onu kendim uydurdum sonra da devam ettiriyorum, 10. Haftayı görmek istiyorum. :A

Girdiğim her yere renk katıyorum oraya mı katmayacağım :Z

• Harika
Reactions: Çiğdem
Şaka be onu kendim uydurdum sonra da devam ettiriyorum, 10. Haftayı görmek istiyorum. :A

Girdiğim her yere renk katıyorum oraya mı katmayacağım :Z
Üzüldüm bir an sonuna kadar devam et tabi ve laflarımızada şey etme ciddi değiliz @kerem :bhr:

Yorucu oldu bugün forum yarında ms var ben kaçayım cicili bicili rüyalar @serhatt :bhr::bhr::bhr:

Üzüldüm bir an sonuna kadar devam et tabi ve laflarımızada şey etme ciddi değiliz @kerem :bhr:

Yorucu oldu bugün forum yarında ms var ben kaçayım cicili bicili rüyalar @serhatt :bhr::bhr::bhr:
Anlıyorum be, kahrolasıca huyum yarım bırakmaya kendi içim de el vermiyor zaten :A

Cidden benim de gitmem lazım yavaştan, haydi iyi geceler cicili bicili rüyalar :bhr:

250bin sıcaklığı ile resifimde horrr horrr uyudum 🤭🤭🤭
Dün akşam için @Mircan Saye ve @slhttnmtl teşekkür ediyorum 😇
Kendi adıma çok eğlendim, canım partnerim @Çiğdem ile çok severek yarıştık 😊

@Emre Ozansoy @xemrexxx @EmreCan @Alos @xemrexxx @Zeyno @Angelica @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @mrt-06 @Alos @kerem Yolu düşüp yorum yapan, eğlenceye katılan herkese çok teşekkürler 😇🥰🧿
Biz teşekkür ederiz çok eğlenceli , güzel bir yarışma oldu. Vaktinizi ayırıp katıldığınız için çok teşekkürler. @Çiğdem 🤗😊
(Bir daha yarışmak isterseniz stüdyonun kapıları hep açık, bekleriz bir daha)

@Emre Ozansoy @xemrexxx @EmreCan @Alos @xemrexxx @Zeyno @Angelica @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @mrt-06 @Alos @kerem Yolu düşüp yorum yapan, eğlenceye katılan herkese çok teşekkürler 😇🥰🧿

Pek katılamadım ama olsun eğlenceliydi abi :D

• Beğendim
Reactions: STAR
Bizde kazanmayan yok, bunaklara 250.000 verildi, bende 100.000'lik maaşımı aldım :A
------

Biz @The_Erinch la ekiptik cnm :F 100 Kazandık @Mircan Saye 150 de benden olsun demiş 250 alıp gittik :A :A :A @slhttnmtl @xemrexxx
------

Sen bizi konuk alacan :F
Haaa iyi Allah bereket versin :A
------

Faize koysan aylık fena para değil ha.. :A

Hac paranız çıkmış bunaklar :F @Çiğdem @The_Erinch

------

Haaa iyi Allah bereket versin :A
------

Faize koysan aylık fena para değil ha.. :A
Alamancı @kerem euro yapacak :Z :Z :Z
ETHEM.jpg

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and kerem