Bir de nefret edersin Burcu'dan.ss Senin Cihangir işsiz kalmasın ekranda olup gözün bayram etsin diye ısrarcı bu kadar. @AseratBurcu ilk kez gözüme girdi, maldan anlıyor ki istiyor.
Bir de nefret edersin Burcu'dan.ss Senin Cihangir işsiz kalmasın ekranda olup gözün bayram etsin diye ısrarcı bu kadar. @AseratBurcu ilk kez gözüme girdi, maldan anlıyor ki istiyor.
Nefret falan etmiyor ki gizli fanlık yapıyor en başından beri.Bir de nefret edersin Burcu'dan.ss Senin Cihangir işsiz kalmasın ekranda olup gözün bayram etsin diye ısrarcı bu kadar. @Aserat
Nasıl anlamadın. 😱 Konudaki mesajlara baksan anlardın.Şu koyu kısımda ne demek istedin anlamadım. Düşük ihtimal ama belki de kendisinin önüne geçmeyecek bir başrol istemiştir Feyyaz gibi.
Cihangir bu diziye girerse izlemem ki, bu diziyi izleyecek kadar düşmedim. Aserat da kendini kandırıyor önüne geçmesin falan diye istiyormuş, ayol figüranlar bile Burcu’nun önünde bu neyin kafası.Bir de nefret edersin Burcu'dan.ss Senin Cihangir işsiz kalmasın ekranda olup gözün bayram etsin diye ısrarcı bu kadar. @Aserat
Abooo. Ne diyor bu. @serhattNefret falan etmiyor ki gizli fanlık yapıyor en başından beri.
İzleme zaten 2.sezonda çakılıp final yapacak erkenden.Cihangir bu diziye girerse izlemem ki, bu diziyi izleyecek kadar düşmedim. Aserat da kendini kandırıyor önüne geçmesin falan diye istiyormuş, ayol figüranlar bile Burcu’nun önünde bu neyin kafası.
Tabii ki değil sadece tahmin yaptım. Sonuçta Nalan'ın hikayesinde kimse Hayri'nin rol çalmasını istemez belki profesyonel açıdan öyle düşünmüştür.Nasıl anlamadın. 😱 Konudaki mesajlara baksan anlardın.
Burcu öyle egoist biri değil daha hayranı olduğun ismi tanıyamamışsın.ss
Cihangir bu diziye girerse izlemem ki, bu diziyi izleyecek kadar düşmedim. Aserat da kendini kandırıyor önüne geçmesin falan diye istiyormuş, ayol figüranlar bile Burcu’nun önünde bu neyin kafası.
Profesyonellik bu değil yalnız. Önüme geçmesin demek mi profesyonellik.Tabii ki değil sadece tahmin yaptım. Sonuçta Nalan'ın hikayesinde kimse Hayri'nin rol çalmasını istemez belki profesyonel açıdan öyle düşünmüştür.
Ha anladım ne diyeyim ki. Neyse ki kısa hali de karizma.
Hayal görüyor.
Aynı şeyi senin için düşünüyorum.Tabii ki değil sadece tahmin yaptım. Sonuçta Nalan'ın hikayesinde kimse Hayri'nin rol çalmasını istemez belki profesyonel açıdan öyle düşünmüştür.
Ha anladım ne diyeyim ki. Neyse ki kısa hali de karizma.
------
Ekli dosyayı görüntüle 107613
Keyifle çakıldığı zamanı bekliyorum seninle eğleniriz.Hayal görüyor.
En başından beri bende çakılacağını söylüyorum.
------
Aynı şeyi senin için düşünüyorum.
E zaten.Keyifle çakıldığı zamanı bekliyorum seninle eğleniriz.
Keyifle çakıldığı zamanı bekliyorum seninle eğleniriz.
Daha çoooooook bekleyeceksiniz o zaman.E zaten.
Eğlenmek için bu ecünnünün çakılmasını beklememize gerek yok. 👄
Kendimce tahmin yaptım işte biliyorum Burcu’nun böyle şeyleri takmadığını.Profesyonellik bu değil yalnız. Önüme geçmesin demek mi profesyonellik.
Asıl sen bu ecünnüyü bir daha ekranlarda görmek için çok bekleyeceksin.Daha çoooooook bekleyeceksiniz o zaman.
Kendimce tahmin yaptım işte biliyorum Burcu’nun böyle şeyleri takmadığını.
Yoo eylüle şunun sırasında ne kaldı ki. Zaten reklamları da hala TV'de gösteriliyor yani görme konusunda sorunum yok çok şükür.Asıl sen bu ecünnüyü bir daha ekranlarda görmek için çok bekleyeceksin.
Aynen sen öyle sanmaya devam et.Yoo eylüle şunun sırasında ne kaldı ki. Zaten reklamları da hala TV'de gösteriliyor yani görme konusunda sorunum yok çok şükür.
Hayal gördün sanırım, hani neredeler?SETTEN YENİ KARELER!
Ekli dosyayı görüntüle 107693
Ekli dosyayı görüntüle 107694
Ekli dosyayı görüntüle 107695
Ekli dosyayı görüntüle 107696
Ekli dosyayı görüntüle 107697
------
Oha şu an konuda 105 ziyaretçi var. 😱 Bu kadar takipçiyle bu dizinin sırtı yere gelmez. @Özgür @serhatt
Bilmiyorum karakteri ama sen biraz bahsedince aklıma Murat Ünalmış geldi rol içinOlamaz demedim zaten ama ben kitabı okurken aklımda hiç Cihangir gibi biri canlanmamıştı. Kenan İmirzalıoğlu tipinde biri canlanmıştı.
Uyardı bence ya çünkü Anadolu'dan gelmiş, biraz kaba saba, heybetli, çocuklu ve evli aynı zamanda flörtöz biriydi. Cihangir pek o tanıma uymuyor gibi.Bilmiyorum karakteri ama sen biraz bahsedince aklıma Murat Ünalmış geldi rol için
Uyuyor mu uymuyor mu karar verUyardı bence ya çünkü Anadolu'dan gelmiş, biraz kaba saba, heybetli, çocuklu ve evli aynı zamanda flörtöz biriydi. Cihangir pek o tanıma uymuyor gibi.
Murat Ünalmış uyar ama Cihangir uymaz dedim.Uyuyor mu uymuyor mu karar ver