Hem yetenekli hem de parlak mı diyorsun. 😱 Alev Alev'de izledim gayet de itici ve yeteneksiz.Yeteneksiz sana benzer be parlağıma laf edemezsin...
Hem yetenekli hem de parlak mı diyorsun. 😱 Alev Alev'de izledim gayet de itici ve yeteneksiz.Yeteneksiz sana benzer be parlağıma laf edemezsin...
Evet hem yetenekli hem parlak.Hem yetenekli hem de parlak mı diyorsun. 😱 Alev Alev'de izledim gayet de itici ve yeteneksiz.
Her önüne geleni beğenmeye başladın cidden artık zevksizleştin🤮Evet hem yetenekli hem parlak.
Gözlerin bozulmuş senin.
Saçmaladın iyice, benim her önüme geleni beğendiğimi nerede gördün?Her önüne geleni beğenmeye başladın cidden artık zevksizleştin🤮
Şimdi gördüm işte.Saçmaladın iyice, benim her önüme geleni beğendiğimi nerede gördün?
RezaletHayri daha belli olmamış (Cihangir Ceyhan ile görüşmeler devam ediyormuş, BB onun olmasını istiyormuş) ve sezon finalinde gözükmesine rağmen yeni sezon ilk bölümde yer almayacakmış.
Hem de ne rezalet. O kadar tanıtım yap, son sahneye koy ve merak ettir ama ilk bölümde karakter olmasın.Rezalet
Allah bilir ilk 10 bölümde falan olmazHem de ne rezalet. O kadar tanıtım yap, son sahneye koy ve merak ettir ama ilk bölümde karakter olmasın.
Birsen Altuntaş aslında ilk bölümlerinde yazmış, iki üç bölüm olmayabilir.Allah bilir ilk 10 bölümde falan olmaz
Kenan olsaydı keşkeBirsen Altuntaş aslında ilk bölümlerinde yazmış, iki üç bölüm olmayabilir.
Yok artık, ne Kenan'ı. 😱 Hem o böyle bir diziyi kabul etmez.Kenan olsaydı keşke
Cihangir'in adı uzun süredir geçiyordu belki de menajer olayı çözülene kadar tedbir amaçlı yazmamışlardır.Saçmalığa bak ya sektörde o kadar oyuncu var ama bir Hayri bulamayıp yeteneksiz Cihangir'de ısrarcılar. Bir de sezon finalinde Hayri üzerinden fragman yapıp Hayri sezon başında olmayacak.
Bu dizinin her yanından falso çıkıyor.
Adı niye ısrarla geçiyor anlamadım role uymuyor. Hayri heybetli, kaba saba, 3 çocuk babası biriydi.Cihangir'in adı uzun süredir geçiyordu belki de menajer olayı çözülene kadar tedbir amaçlı yazmamışlardır.
Genç yaşta da üç çocuk sahibi olabilir ne var ki. Ayrıca fazla kaba olmasın Nalan'ımı yeterince üzecek zaten.ssAdı niye ısrarla geçiyor anlamadım role uymuyor. Hayri heybetli, kaba saba, 3 çocuk babası biriydi.
Olamaz demedim zaten ama ben kitabı okurken aklımda hiç Cihangir gibi biri canlanmamıştı. Kenan İmirzalıoğlu tipinde biri canlanmıştı.Genç yaşta da üç çocuk sahibi olabilir ne var ki. Ayrıca fazla kaba olmasın Nalan'ımı yeterince üzecek zaten.ss
Dua et de Sadi tuttuktan sonra getirip Erkan Petekkaya'yı falan koymadılar o da dediğin tanıma uyabilecek biri çünkü. Birsen'in duyumu doğruysa Burcu da Cihangir'i istiyormuş zaten başrolü kırmalarına gerek yok.Olamaz demedim zaten ama ben kitabı okurken aklımda hiç Cihangir gibi biri canlanmamıştı. Kenan İmirzalıoğlu tipinde biri canlanmıştı.
Ne Erkan'ı ya o flörtöz, çapkın ve Nalan'ı kendine aşık edecek karizmada değil.Dua et de Sadi tuttuktan sonra getirip Erkan Petekkaya'yı falan koymadılar o da dediğin tanıma uyabilecek biri çünkü. Birsen'in duyumu doğruysa Burcu da Cihangir'i istiyormuş zaten başrolü kırmalarına gerek yok.
Burcu ilk kez gözüme girdi, maldan anlıyor ki istiyor.Ne Erkan'ı ya o flörtöz, çapkın ve Nalan'ı kendine aşık edecek karizmada değil.
Burcu değil BB lütfen.
Burcu'da niye ısrar ediyorsa bu kadar Cihangir'de.ss @serhatt gibi zevksiz çıktı.
Şu koyu kısımda ne demek istedin anlamadım. Düşük ihtimal ama belki de kendisinin önüne geçmeyecek bir başrol istemiştir Feyyaz gibi.Ne Erkan'ı ya o flörtöz, çapkın ve Nalan'ı kendine aşık edecek karizmada değil.
Burcu değil BB lütfen.
Burcu'da niye ısrar ediyorsa bu kadar Cihangir'de.ss @serhatt gibi zevksiz çıktı.