Camdaki Kız'ın Yeni Sezon Çekimleri Başladı! | Kanal D

Şimdi gördüm işte. :A
E54f2z4XoAMXAfE.jpg

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Saçmalığa bak ya sektörde o kadar oyuncu var ama bir Hayri bulamayıp yeteneksiz Cihangir'de ısrarcılar. :F Bir de sezon finalinde Hayri üzerinden fragman yapıp Hayri sezon başında olmayacak. :F

Bu dizinin her yanından falso çıkıyor. :F
Cihangir'in adı uzun süredir geçiyordu belki de menajer olayı çözülene kadar tedbir amaçlı yazmamışlardır. :A

• Güldürdün
Genç yaşta da üç çocuk sahibi olabilir ne var ki. :A Ayrıca fazla kaba olmasın Nalan'ımı yeterince üzecek zaten.ss
Olamaz demedim zaten ama ben kitabı okurken aklımda hiç Cihangir gibi biri canlanmamıştı. Kenan İmirzalıoğlu tipinde biri canlanmıştı. :A

Olamaz demedim zaten ama ben kitabı okurken aklımda hiç Cihangir gibi biri canlanmamıştı. Kenan İmirzalıoğlu tipinde biri canlanmıştı. :A
Dua et de Sadi tuttuktan sonra getirip Erkan Petekkaya'yı falan koymadılar o da dediğin tanıma uyabilecek biri çünkü. :A Birsen'in duyumu doğruysa Burcu da Cihangir'i istiyormuş zaten başrolü kırmalarına gerek yok. :A

• Güldürdün
Dua et de Sadi tuttuktan sonra getirip Erkan Petekkaya'yı falan koymadılar o da dediğin tanıma uyabilecek biri çünkü. :A Birsen'in duyumu doğruysa Burcu da Cihangir'i istiyormuş zaten başrolü kırmalarına gerek yok. :A
Ne Erkan'ı ya o flörtöz, çapkın ve Nalan'ı kendine aşık edecek karizmada değil. :A

Burcu değil BB lütfen. :A

Burcu'da niye ısrar ediyorsa bu kadar Cihangir'de.ss @serhatt gibi zevksiz çıktı. :A

• İlginç
Reactions: serhatt
Ne Erkan'ı ya o flörtöz, çapkın ve Nalan'ı kendine aşık edecek karizmada değil. :A

Burcu değil BB lütfen. :A

Burcu'da niye ısrar ediyorsa bu kadar Cihangir'de.ss @serhatt gibi zevksiz çıktı. :A
Şu koyu kısımda ne demek istedin anlamadım. :A Düşük ihtimal ama belki de kendisinin önüne geçmeyecek bir başrol istemiştir Feyyaz gibi. :A

• Güldürdün