Çaktırmasana her şeyi.Ben yine geç yollamadım niye oylarım son 6 oya kaldı.
Çaktırmasana her şeyi.Ben yine geç yollamadım niye oylarım son 6 oya kaldı.
Tahmin yeteneğim iyidir biliyorsunÇok değişmiş çok
Bu arada doğru tahmin yaptın, o bir numaram belli dediğim Tarkan'dı 2 şarkı hariç diğerleri harika puan alır. O 2 şarkıdan biri yok zaten. Diğeri bakalım nezaman gelecek.
O zaman hemen @kerem ile görüşelim kazanan belli zaten @Tolstoyevski ye verelim kupayı sen de boşuna yorulma
Rica ederim abi. Candan Erçetin'e hep yüksek verdim ama son 2 hafta biraz düşük geldi bana. Yine de iyi şarkıları var yüksek alacağı günler gelir.Özgürüm bu haftaki koşullardan dolayı verdiğin puan çok kritik değerde. Sağol. @Özgür
Veda konuşmamı hazırlamaya başladımSON 5 OY!
Daha önce Tarkan'ı şampiyon yapamadığı içindir bu fanatikliği.O zaman hemen @kerem ile görüşelim kazanan belli zaten @Tolstoyevski ye verelim kupayı sen de boşuna yorulma
Şu ana kadarki gördüğüm en kötü Tarkan şarkısı
5 de fena değil.@batuhankaralar kötü ama olsun senden aldığım her yüksek puan farkı açıyor
@Özgür bana fena değil deyip kendin 5 vermen .ss
Acısı var ondan diyorsun Eee ne yapalım bekleyeceksin @Maskeli FedaiDaha önce Tarkan'ı şampiyon yapamadığı içindir bu fanatikliği.
O zaman tam vaktinde gelmişsin jüriye. Önümüzdeki haftadan itibaren en iyi şarkılarıyla geliyoruz.Pinhani mi? Çok severim. Daha da yükselebilir.
artık rakiplere bakarak 3 e bile seviniyoruz.....@ozmoturk
12 Teoman
11 Tarkan
10 Model
9 Serdar Ortaç
8 Merve Özbey
7 Pinhani
6 Manga
5 Hadise
4 Mor ve Ötesi
3 Candan Erçetin
2 MFÖ
1 Edis & Emina
Tarkan'ı kendinden bile daha çok seviyor olabilir. @Maskeli FedaiAcısı var ondan diyorsun Eee ne yapalım bekleyeceksin @Maskeli Fedai