Bu efsane nasıl harcandı şaşırıyorum ona.Teşekkürler @slhttnmtl kalitenin hakkını tam anlamıyla veren nadir kişilerden olmuşsun.
Bu efsane nasıl harcandı şaşırıyorum ona.Teşekkürler @slhttnmtl kalitenin hakkını tam anlamıyla veren nadir kişilerden olmuşsun.
Yaz mevsimi sevene ne yazık ki iyi puan vermiyorumTeşekkürler şimdiden o zaman.
Evet, kork benden demiştim.@kerem oyları mı değiştirdi kafasına göre acaba? Yapar o, hiç şaşırmam.
Bana 1 versen bile şaşırmıyorum artık alıştım.Verdiğim puana şaşırma o zaman @slhttnmtl
Tşk @slhttnmtl@slhttnmtl
11. MFÖ - Ali Desidero
10. Tarkan - Hüp
9. Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi
8. maNga & Yıldız Tilbe - Hani Biz
7. mor ve ötesi - Küçük Sevgilim
6. Pinhani - Yitirmeden
5. Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil
4. Candan Erçetin - Çapkın
3. Model - Bir Melek Vardı
2. Edis - Güzelliğine
1. Merve Özbey - Tebrikler
Umarım. Şimdilik gidecek kadar değil, ama ortadan kaybolabilirim.Bol bol antikor olur inşallah, istersen yat dinlen. Seni yormak istemem.
Belim kaymış ondan bu puan gelmiş kusura bakmayın @Maskeli FedaiTarkan'la ilk defa 1 puan aldık sanırım bu hafta o derece mi sevmiyorsun Tarkan'ı @EmreCan
@Maskeli Fedai
Final puanı alabileceksin inşallah.
Ben yaz sevmiyorum ki tüm mevsimleri seviyorum, yaz daha az sevdiğim bile olabilir.Yaz mevsimi sevene ne yazık ki iyi puan vermiyorum
Yok ya ben yanlış hatırlıyormuşum.@kerem oyları mı değiştirdi kafasına göre acaba? Yapar o, hiç şaşırmam.
6 puan fena değil teşekkür ederim. @slhttnmtl@slhttnmtl
11. MFÖ - Ali Desidero
10. Tarkan - Hüp
9. Teoman - Kupa Kızı ve Sinek Valesi
8. maNga & Yıldız Tilbe - Hani Biz
7. mor ve ötesi - Küçük Sevgilim
6. Pinhani - Yitirmeden
5. Serdar Ortaç - İsmi Lazım Değil
4. Candan Erçetin - Çapkın
3. Model - Bir Melek Vardı
2. Edis - Güzelliğine
1. Merve Özbey - Tebrikler
Simit saraylarında çok çalmadığı için de olabilir.Belim kaymış ondan bu puan gelmiş kusura bakmayın @Maskeli Fedai
Ümidim yok ama @Sherlock a armağan olurFinal puanı alabileceksin inşallah.
6 bugünkü mübaren sayın.6 puan fena değil teşekkür ederim. @slhttnmtl
Dün gece profile yazdığım mesajı almadın galibaBen yaz sevmiyorum ki tüm mevsimleri seviyorum, yaz daha az sevdiğim bile olabilir.
Az kaldı stüdyodaki tüm kutuları topladım.Hazır bahane de hazırken hiç kaçırma. Kafasında kır o kutuyu.
Şu kadının kıymetini nasıl bilmezler ecünnü sevsin onlar boşver @kerem