20'leri bitirdin cidden değişik bir kutu açma stiliGüzelll
20'leri bitirdin cidden değişik bir kutu açma stiliGüzelll
Bunu oku
Herkesi ayarlarız merak etmeKızz önce benim yarışma bitsin sonra yarışmacı ayarla
20'leri bitirdin cidden değişik bir kutu açma stili
Hangi kutuya yakınsın peki şimdiValla hiç öyle düşünmemiştim
Bir anda toparladıHangi kutuya yakınsın peki şimdi
@Özgür buralardaysa onun da bir görüşünü alalım@xdragxx evet 9 diyorum @Tolstoyevski güvenelim bakalım
Yok 4 kişi aynı anda olmaz dedim sadece yoksa niye etmeyim
@Dosi hanım doğru konuşmuş. Biz en son ne zaman dörtlü olarak eş zamanlı burada olduk hatırlamıyorum bile sayın Gs'li dostum, o yüzden zaten zor gibi Aykut hocam istese bile zor...Aykut hocam istemiyor galiba.. @xdragxx
Sorun değil yarın devam ederiz. En son 9 dedin. Son kararı yarın de @xdragxxabim geldi ksura bakmayın ya
Finishh mi o zaman direktabim geldi ksura bakmayın ya
Kutunda ne hissediyorsun bugünNe konuda.
Cuma günü burda kesin ol @MEnes gelirse belki 3lü sen ve @Maskeli Fedai plan proje yapın. Cuma bir zaman ayarlıyalım@Dosi hanım doğru konuşmuş. Biz en son ne zaman dörtlü olarak eş zamanlı burada olduk hatırlamıyorum bile sayın Gs'li dostum, o yüzden zaten zor gibi Aykut hocam istese bile zor...
Orta şekerli.Finishh mi o zaman direkt
------
Kutunda ne hissediyorsun bugün
Teşekkürler önerin için Yarışma bugün sonlandı yarın açarız artıkOrta şekerli.
O neden. MS yüzünden takip edemedim.Teşekkürler önerin için Yarışma bugün sonlandı yarın açarız artık
Zaten 2 part olacaktı @Angelica'nın evi müsaitken sunacaktık bugün tam seni açarken evin müsaitlik durumu gittiO neden. MS yüzünden takip edemedim.
RTÜK ceza yazdı, o yüzden.O neden. MS yüzünden takip edemedim.