Yani Araf mı? Baron deyip 23 dedin, biri 23 biri 24 ondan soruyorum Araf mı son kararın?Numara dediğini görmedim ki ben yahu
------
23 son kararım dedim ya
Yani Araf mı? Baron deyip 23 dedin, biri 23 biri 24 ondan soruyorum Araf mı son kararın?Numara dediğini görmedim ki ben yahu
------
23 son kararım dedim ya
Kendimin Yoldaşlarım da mavi açar üzmezlerHanginizde
Yahu anlamıştır herhalde bir önceki mesajdaYani Araf mı? Baron deyip 23 dedin, biri 23 biri 24 ondan soruyorum Araf mı son kararın?
@Sherlock u bu 3 etiket ediyorum GörmüyorKendimin Yoldaşlarım da mavi açar üzmezler
Öyle tahmin ediyorum.Hissediyorsun yanii
Yani Araf mı? Baron deyip 23 dedin, biri 23 biri 24 ondan soruyorum Araf mı son kararın?
Olsun, sonra ben bu dedim diye problem yaratmasınYahu anlamıştır herhalde bir önceki mesajda
Yok demeye hakkı yoktu 2.soruştan sonra 3'e gerek yoktuOlsun, sonra ben bu dedim diye problem yaratmasın
Hadi anca gidersin.Beni kimse etiketlemiyor ben forumu tamamen bırakıyorum hadi bb @Cervantes istediğin oldu görüşmemek üzere
Tamamdır. Sana kaç kere aklında olanı bi söyle önce hemen son kararım deme dedik. Araf'ı 1 kere deyip son kararım dedin.Evet Araf
Tamamdır. Sana kaç kere aklında olanı bi söyle önce hemen son kararım deme dedik. Araf'ı 1 kere deyip son kararım dedin.
Al sana gitti 200.000 @Zeyno
@Angelica genelde tersi çıkar aklında bulunsunBen ve @Maskeli Fedai kırmızı, @MEnes mavi.
Aynen ilettim ben Dosi'yeTamam aklımda dursun teklifmi şimdi