Yani Araf mı? Baron deyip 23 dedin, biri 23 biri 24 ondan soruyorumNumara dediğini görmedim ki ben yahu
------
23 son kararım dedim ya![]()
Yani Araf mı? Baron deyip 23 dedin, biri 23 biri 24 ondan soruyorumNumara dediğini görmedim ki ben yahu
------
23 son kararım dedim ya![]()
Yahu anlamıştır herhalde bir önceki mesajdaYani Araf mı? Baron deyip 23 dedin, biri 23 biri 24 ondan soruyorumAraf mı son kararın?
![]()
Öyle tahmin ediyorum.Hissediyorsun yanii![]()
Yani Araf mı? Baron deyip 23 dedin, biri 23 biri 24 ondan soruyorumAraf mı son kararın?
![]()
Olsun, sonra ben bu dedim diye problem yaratmasınYahu anlamıştır herhalde bir önceki mesajda![]()
Yok demeye hakkı yoktu 2.soruştan sonra 3'e gerek yoktuOlsun, sonra ben bu dedim diye problem yaratmasın![]()
Hadi anca gidersin.Beni kimse etiketlemiyor ben forumu tamamen bırakıyorum hadi bb@Cervantes istediğin oldu görüşmemek üzere
Tamamdır. Sana kaç kere aklında olanı bi söyle önce hemen son kararım deme dedik. Araf'ı 1 kere deyip son kararım dedin.Evet Araf![]()
Tamamdır. Sana kaç kere aklında olanı bi söyle önce hemen son kararım deme dedik. Araf'ı 1 kere deyip son kararım dedin.
Al sana gitti 200.000 @Zeyno
Aynen ilettim ben Dosi'yeTamam aklımda dursun teklifmi şimdi