Veda konuşmamı hazırlayayım o zaman…Yine her zamanki gibi şok bir eleme oldu. Tahminleri şimdiden alalım. @dreamy @batuhankaralar @Özgür @denizz19 @bazinga @The_Erinch @Özgür @Çiğdem @phoebebuffay @Silinmiş Üye @slhttnmtl
Imagine ile de yarışmanın ortalarına gelmiştin yine. Bu ikinci oldu.Edis kötü seçim değil ki forum pop şarkıyı seviyor Ayrıca bir defa da yarışmanın ortalarına geleyim yani 10 sezon aralıksız yarıştım
Sanırım tahmin ettiğim kişi elenecek, yazık oldu ne diyeyimYine her zamanki gibi şok bir eleme oldu. Tahminleri şimdiden alalım. @dreamy @batuhankaralar @Özgür @denizz19 @bazinga @The_Erinch @Özgür @Çiğdem @phoebebuffay @Silinmiş Üye @slhttnmtl
Candanı çok beğendiğin akşamlar muhakkak kullan emi
Black puddingin resmine bak ondan yiyeceksin belki @slhttnmtl a nasıl yediririm diye düşündüm @Çiğdem
1 kişi var kafamda.Sanırım tahmin ettiğim kişi elenecek, yazık oldu ne diyeyim
@slhttnmtl yesin acıkmıs zatenBlack puddingin resmine bak ondan yiyeceksin belki @slhttnmtl a nasıl yediririm diye düşündüm @Çiğdem
@slhttnmtl gibi köşede tut en iyisi, 2 saat sonra belki lazım olabilir.Veda konuşmamı hazırlayayım o zaman…
Bahane bahane bahane, teşekkür etmiyorum.Sunucumuz @kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz! Herkese bol şans.
12p) maNga & Yıldız Tilbe (Bu şarkıyı pek kimse bilmez. Sadece maNga ve Yıldız Tilbe fanları hariç. )
12p) Teoman (Çook erken kullanılmış bir şarkı, haftanın şarkısı kesinlikle. )
12p) Mor ve Ötesi (Yine çok sevdiğim şarkılarından. Bu kaçıncı tam puan? )
10p) Hadise (2012'de çok dinlerdim ama 9 yılın ardından aynı etkiyi vermedi diyelim. )
9p) Merve Özbey (Yine sevdiğim Merve Özbey şarkılarından. Hadi yine iyisin. )
9p) Model (İlk kez tam vermedim sanırım. )
7p) Pinhani (İlk kez dinledim. Fena gelmedi. )
7p) Serdar Ortaç (Hem seviyorum, hem de cringe oluyorum diyelim. )
6p) Tarkan (Yine bana hitap etmeyen şarkılarından. Fena değil diyelim. )
5p) Candan Erçetin (İlk kez dinledim ve hiç beğenemedim. )
5p) Edis (Üstte ne diyorsam aynısı geçerli. )
4p) MFÖ (Yorum yok.. Bu şarkı bana fazla geliyor muhtemelen. )
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
Qualitaetli oylarım yine iş başında.Sunucumuz @kerem'in oyları ile geceye başlıyoruz! Herkese bol şans.
12p) maNga & Yıldız Tilbe (Bu şarkıyı pek kimse bilmez. Sadece maNga ve Yıldız Tilbe fanları hariç. )
12p) Teoman (Çook erken kullanılmış bir şarkı, haftanın şarkısı kesinlikle. )
12p) Mor ve Ötesi (Yine çok sevdiğim şarkılarından. Bu kaçıncı tam puan? )
10p) Hadise (2012'de çok dinlerdim ama 9 yılın ardından aynı etkiyi vermedi diyelim. )
9p) Merve Özbey (Yine sevdiğim Merve Özbey şarkılarından. Hadi yine iyisin. )
9p) Model (İlk kez tam vermedim sanırım. )
7p) Pinhani (İlk kez dinledim. Fena gelmedi. )
7p) Serdar Ortaç (Hem seviyorum, hem de cringe oluyorum diyelim. )
6p) Tarkan (Yine bana hitap etmeyen şarkılarından. Fena değil diyelim. )
5p) Candan Erçetin (İlk kez dinledim ve hiç beğenemedim. )
5p) Edis (Üstte ne diyorsam aynısı geçerli. )
4p) MFÖ (Yorum yok.. Bu şarkı bana fazla geliyor muhtemelen. )
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T.
@pompy bırak seni kandırıyor, yeme bu oyunları@slhttnmtl yesin acıkmıs zaten