Burda PS. Demek not vs demekŞu PS Plus da bir indirime girmedi, aklıma geldikçe sinirleniyorum![]()
------
O şuan yok. Son kararın mı?![]()
eskiciyi düşündüm ama
------
Yok abi merak etme![]()
Burda PS. Demek not vs demekŞu PS Plus da bir indirime girmedi, aklıma geldikçe sinirleniyorum![]()
eskiciyi düşündüm ama
------
Yok abi merak etme![]()
MaalesefHadi onu diyorum 3 numaralı kutu son kararım![]()
Teklife son 6. Pek iyi başlayamadık ama açılacak 2-3 üst üste mavi ortamı değiştirir.
Hangi cümlem gaz oluyorSeni vazgeçirmeye çalıştım ama aklıma koydun bir kere @Angelica@xdragxx 'ın gazına geldin
@The_Erinch
Seni vazgeçirmeye çalıştım ama aklıma koydun bir kere @Angelica@xdragxx 'ın gazına geldin
@The_Erinch
Nein yarım saat önce burdaymış@Turkuazz yok demi ne hissediyordu acaba
Çok fazla yakın arkadaşlarından gidiyorsun. Bu taktikten gitme bence. Sadece bir öneri.@Turkuazz yok demi ne hissediyordu acaba
Post scriptum ya da Postscript'in kısaltmasıymış zaten Latince ve İngilizce'den, bu da dipnot gibi bir şey demekBurda PS. Demek not vs demek
------
@The_Erinch öyle dedi diye yazmak istedimHangi cümlem gaz oluyor![]()
Netflix filmi mi?Post scriptum ya da Postscript'in kısaltmasıymış zaten Latince ve İngilizce'den, bu da dipnot gibi bir şey demek
Şöyle bir romantik dram filmi vardı, @The_Erinch kesin izlemiştir
![]()
Çok fazla yakın arkadaşlarından gidiyorsun. Bu taktikten gitme bence. Sadece bir öneri.
Peki. Sana öneride de bulunmuştumYoo valla aklıma gelmedi kutulara bakıp diyorum![]()