Spor Diego Lugano

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710

Fenerbahçe taraftarının gönlüne verdiği mücadele ve kazanma hırsı ile taht kurmuş bir isim
Nam-ı Diğer CESUR YÜREK

Mecburiyetten gitmek zorunda kaldı o dönemde kulüp ne olacağını bilmediği için bazı futbolcularla vedalaşmak zorunda kaldı.Lugano'nun kalbi hala Fenerbahçe ile inş. yeni sezonda yeniden fb döner

Saha içindeki hırçın hareketlerinden dolayı rakip taraftarların hiç sevmediği Fenerbahçe taraftarı için ise bir efsane. Defans olmasına rağmen forvetlerden daha çok gol atardı. :)

Bana deseler ki seneye dünyaca ünlü bir futbolcu mu fenerbahçeye gelsin yoksa Lugano mu hiç düşünmeden Lugano derdim.Müthiş bir futbolcuydu.Gsnin belalsı :D birçok derbiyi boş geçmemişdi

savunmanın kralıydı aynı zamanda golcülük vasvıda var sert oynuyor diye kimse eleştiremez oyunun gerektiği yerlerde gerektiği kadar sertti .. her takımda olması gereken yıldız ..

takas Melo'yu bu yönetim almaz.Zaten almayacaklardı şimdi Melo'nu Riera'yı dövmesi bahane oldu:(

Tam bir savaşçı tam bir deli. Çok özlüyorum kendisini bir daha böyle bir futbolcu zor gelir :A Serdar Aziz'e çirkef, hırçın diyen yeni nesil Fenerbahçe taraftarı Lugano'yu izlese acaba nasıl bir hisse kapılırlardı merak ediyorum :A

Şu karakterde 2-3 futbolcu olsa bugün sahada yürüyerek oynanan futbolcu görmeniz mümkün olmaz çok ayrı bir karakterdi.

Bu arada şikeden dolayı gitti falan diye beleşe yorumlar var ilk mesajlarda. Fenerbahçe hain kumpas sonucu elde para eden tüm futbolcuları sattı zararı minimize etmek için. Santos, Niang gibi Lugano da bunlardan bir tanesiydi. Zaten gittiği takım da PSG yani PSG fırtınası o dönem yeni yeni esmeye başlıyordu. Mlsf Lugano orada tutmadı bunda Kadıköy'ün havasından soğuk ruhsuz PSG seyircisinin önünde oynamasının da payı büyüktür. Lugano ruhla oynayan bir futbolcuydu.

O efsane kadronun unutulmaz isimlerinden biriydi. Aynı zamanda geldiği Edu ile çok iyi bir ikili oluşturmuşlardı. Yanlış hatırlamıyor, hafızam beni yanıltmıyorsa Aziz Yıldırım, Lugano transferini son gün gerçekleştirmişti.

Attığı goller, savunmadaki dinamizmi ile özlemle hatırladığım stoperlerden bir tanesi. Diğeri ise Luciano'dur. Luciano ile Lugano tamamen birbirine benzer futbolculardı.

Fenerlilerin sevdiği ancak rakip takımların pek sevmediği bir isim. Bazen çok sert olur karşı tarafı sinirlendirecek hareketler yapıyor. Ama ligde böyle ruhlu adamları arıyoruz şu sıralar cidden

O efsane kadronun unutulmaz isimlerinden biriydi. Aynı zamanda geldiği Edu ile çok iyi bir ikili oluşturmuşlardı. Yanlış hatırlamıyor, hafızam beni yanıltmıyorsa Aziz Yıldırım, Lugano transferini son gün gerçekleştirmişti.

Attığı goller, savunmadaki dinamizmi ile özlemle hatırladığım stoperlerden bir tanesi. Diğeri ise Luciano'dur. Luciano ile Lugano tamamen birbirine benzer futbolculardı.
Transfer sürecinde sao paolo ile Copa America'da mücadele ediyordu.Kupayı kazanarak gelmişti.

Uche-Högh'e yaşım yetmedi bilmiyorum onları ama benim izlediğim en iyi Fenerbahçe stoperidir. Çok severim. Üzücü ama bir o kadar da acı gerçek Lugano gibi bir stoperi uzun yıllar olmayacak Fenerbahçe'nin.

Bugün tüm Fenerlilerin aklına gelmiştir :A
Şahane bir adamdı sanmıyorum Lugano'dan iyi bir stoper geleceğini bize bundan sonra. Öyle bir ısınmıştı ki bize 40 yıllık Fenerli gibiydi sahada.