The_Erinch
Süper Favori Üye
Seni şeytaan bana oyun mu oynamaya kalkıyosun?Yoo. İnansam seni kutunu açar mıydım?![]()
Anahtar diyorduk, ortak karar verin artık
Yarışma hemen bitsin sıra polisiye dizime gelsin
Çiğdem hanımla ortak bir cevap vermediğiniz için maalesef bir şey yapmam mümkün değil.
Tekrar getir soruyu nasıl arayacaz sayfaların içindeAnahtar diyorduk, ortak karar verin artık![]()
BAKIR @ÇiğdemAnahtar diyorduk, ortak karar verin artık![]()
Altın, gümüş ve bakır. Hangi anahtarı seçiyorsunTekrar getir soruyu nasıl arayacaz sayfaların içinde@The_Erinch
Yenisini izlemedim sihirli annemin ama @pompy niye kaybetmemizi istiyor çin aşısı oldum diyemi@Çiğdem yazık sana![]()
Kafamı kırdınız sayın yarışmacı
Çin aşısı oldun diye ödülün yarısı kesilsin dedi banaYenisini izlemedim sihirli annemin ama @pompy niye kaybetmemizi istiyor çin aşısı oldum diyemi![]()
![]()
@kerem @The_Erinch @Alos @slhttnmtl
Kafamı kırdınız sayın yarışmacı![]()
Bakır iyidir diğerleri değerli oyüzden oralara kötü şey koymuştur bu
Bir iki lokma ayıramadın mı ya aşk olsunvlla @Mircan Saye kurdu sofrayıda şu dizideki gibi yok ettiler kalmmamıstır![]()
![]()
@The_Erinch @EmreCan @Emre Ozansoy @kerem @Maskeli Fedai @slhttnmtl
Ayıramadın mı bir iki lokma kalk bana yemek yapSen gelene kadar hepsini çoktan yiyip bitirdiler.![]()
Canımmmm Maskelim benim... bak 10 kilo karpuzda getirmiş @Çiğdem @kerem @Emre Ozansoy Bu sunucunun bişe ikram ettiği yok yanaş çocuğummm çağır bunaklarıda @Zeyno @Angelica
Keşke elini sürmeyi deneseydin o zamanKim yedi ben ağzımı bile sürmedim![]()
Yarışma hemen bitsin diye polisiye dizim yarışmayla karşı karşıya geldi oyüzden yapıyorumYenisini izlemedim sihirli annemin ama @pompy niye kaybetmemizi istiyor çin aşısı oldum diyemi![]()
![]()
@kerem @The_Erinch @Alos @slhttnmtl
La bunak olan sen misinnHadi @Çiğdem sen ne diyorsun.Altın, gümüş, bakır