Çok teşekkğr ederim biliyorum zatenEee bana dediklerinizin sonucu bu
------
Seni çok seviyorum <3
Çok teşekkğr ederim biliyorum zatenEee bana dediklerinizin sonucu bu
------
Seni çok seviyorum <3
Çok safsın.Yarışmadan çekilin de kalsın ortada.
vlla @Mircan Saye kurdu sofrayıda şu dizideki gibi yok ettiler kalmmamıstır @The_Erinch @EmreCan @Emre Ozansoy @kerem @Maskeli Fedai @slhttnmtlNe yemek var
Özelden soru at reyiz soralım, seni mi kırıcaz@slhttnmtl sihirli annemden soru sor @Çiğdem e özellikle hafta içi her gün bölüme
@Çiğdem ezbere mi biliyon bölümleri@slhttnmtl sihirli annemden soru sor @Çiğdem e özellikle hafta içi her gün bölüme
bakır deer bu pintı elinde olsa kumdan anahtar yapar @slhttnmtl @Alos @Zeyno @Emre Ozansoy @ÇiğdemAltına çok zam geldi bu ara, @slhttnmtl'in cimri olduğunu varsayarsak gümüş ve bakır arasında gidip gelin bence. @The_Erinch @Çiğdem
Sen gelene kadar hepsini çoktan yiyip bitirdiler.Ne yemek var
Onu izlemedimi biliyorsun @The_Erinch pompy kaybedelim istiyor@slhttnmtl sihirli annemden soru sor @Çiğdem e özellikle hafta içi her gün bölüme
En sevdiğim Yeşilçam filmlerinden.vlla @Mircan Saye kurdu sofrayıda şu dizideki gibi yok ettiler kalmmamıstır @The_Erinch @EmreCan @Emre Ozansoy @kerem @Maskeli Fedai @slhttnmtl
Hiç seyretmemiş@Çiğdem ezbere mi biliyon bölümleri
Eee izleseydin o zaman, oradan bir soru da sorucamOnu izlemedimi biliyorsun @The_Erinch pompy kaybedelim istiyor
Yoo. İnansam seni kutunu açar mıydım?Çok safsın @slhttnmtl doğru söylüyor @Cervantes e inandın...
Kim yedi ben ağzımı bile sürmedimvlla @Mircan Saye kurdu sofrayıda şu dizideki gibi yok ettiler kalmmamıstır @The_Erinch @EmreCan @Emre Ozansoy @kerem @Maskeli Fedai @slhttnmtl
Kum bile değerli
Ben yemedim ki
Ne diyorduk en son biz hugo mugo @slhttnmtl