Emre Ozansoy
Moderatör
Etkinliklerin üzerine iyi denk geldi. @The_ErinchO zaman bakma
Jeneriği de veriyorum ki geldiğimde her şey hazır olmuş olsun
Etkinliklerin üzerine iyi denk geldi. @The_ErinchO zaman bakma
Jeneriği de veriyorum ki geldiğimde her şey hazır olmuş olsun
Aaa yinemi @kerem gibi @slhttnmtl da sana karşı @The_ErinchYarışma hemen bitsin diye polisiye dizim yarışmayla karşı karşıya geldi oyüzden yapıyorum
En önden en serin yeri ayırmıştım kendisine.
Hep sana denk geliyor bunlar @pompyYarışma hemen bitsin diye polisiye dizim yarışmayla karşı karşıya geldi oyüzden yapıyorum
Bu da bizi iyice bunak belledi @Angelica eee tabi kişi kendinden bilirmis işi
Almanya’da domuzun belinden sosis İrlandada domuz kanından sosis @AlosDana yok mu
@Zeyno görğyorsun dimi nine olunca böyle hala olunca en arkada @Emre OzansoyOy oy ablasının kuzusu bu yaaaa
------
he annem babam yeğenler
Aaa yoluna taş koymuşum
İyiymiş hayali çay partiniz afiyet olsunOy oy ablasının kuzusu bu yaaaa
------
he annem babam yeğenler
@The_Erinch Akvaryumundan iç zor şartlar altında yarısıyoruzİçecek yok mu @Mircan Saye
Sağol canım❤❤ dana varsa alırımKaliteli puan veren jüri üyelerimze kaliteli yemek vermeye dünden razıyız. @Alos
Aç bıraktı bunlar beni @Mircan Saye @Çiğdem bu @kerem de bana domuz sosisi yedirmeye çalışıyor
Nasıl bu kadar eminsiniz 😱
Hemen bitsin diye gelmiş @pompy ona göreAaa yoluna taş koymuşum
Bence senin dizinde kem göz var @slhttnmtl @Emre Ozansoy @Çiğdem @The_Erinch @Zeyno @kerem @AngelicaYarışma hemen bitsin diye polisiye dizim yarışmayla karşı karşıya geldi oyüzden yapıyorum
Senaryosunu bombalarımHemen bitsin diye gelmiş @pompy ona göre
GEÇMEK İSTİYORUZ.HADİ YENİ ETABA GEÇMEK İSTEYİNCE YAZIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Püü bu kadar gairbanlık görülmedi @The_Erinch bi bardak su alabilir miyim@The_Erinch Akvaryumundan iç zor şartlar altında yarısıyoruz