Bir süredir farklı etkinliklerimi yapmadığımı farkettim ve huzurlarınıza Durum Güncellemelerinde bol bol keyifli atışmalara neden olan "EN FAVORİ AY" etkinliği ile gelmek istedim.
İşte başlıyoruz.
Herkese keyifli oylamalar diliyorum.
Aylardır Durum Güncellemerinde güzellemeler yapanlar görelim bakalım oylarınızı.
İlk Tur ;
*** 6 grup da 2 Ay mevcuttur.
***TEK oy hakkınız vardır.
***Kazanan ay direk Çeyrek Finale adını yazdıracaktır.
***Oylama süresi 2 gündür.
***Beraberlikde CLASH olmayacaktır; direk üst tura çıkacaktır.
Herkese Şimdiden Teşekkürler.
@eskici @MEnes @Sherlock @Turkuazz @Dosi @Tolstoyevski @Forumdash @S.G.A.T. @xdragxx @EnveR @Bully @bazinga @xemrexxx @Yiğitt @Polat Şaşmaz @Fks14 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Yakamoz-Asi @BesaleT @Billy Kane @pompy @Çiğdem @denizz19 @emreemreu @Araf @kerem @HeisenBerg @haluk792 @Ahmed @-KADİR- @MasacRE @Hachiko @BuraK @YıldırıM @kerem @Titanium @dreamy @Mr.At @mesmeso61 @tolgab @yigit_00 @Tzira @dizimedya @Jonsnow @Canol @soo @adventurous @anniegrant @offensive @kerim yavuz @Emin Özaltun @armandos @12.Adam @DR @Emre Ozansoy @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @emrecnn @slhttnmtl @Angelica @Zeyno45 @Atlass @DiziTv @secquin @34rcp44 @Abdülhey @Felon @Afet Güçverir @Gerekli24 @Meetingthesky @STARAN @elvissman @MrSequencer @doan56 @Alos @Burak97 @Sylvester @Doğan @Hazem @seyfullXh @EmreCan @Doğan @Cervantes @batuhankaralar @AteşBöceği @mesmeso @Zeyno