Temmuz ayını eze eze bitireceğiz, sıcak havalara lanet olsunTemmuz iyidir, insanı yaşatır
Olmamıştan mahrum kalmak istemedin herhalde
Benim için sen Kasım doğumlusunForum sahibinin doğum ayını harcadın.
Yapma yanarızTemmuz ayını eze eze bitireceğiz, sıcak havalara lanet olsun
Onu bunu bırak hırkanı hazırla soğuk havalar geliyor Temmuz’u öldürdük sıra Ağustos’taYapma yanarız
Ekimeeee kadarrrr yanacaksınnnnnnnnnnnOnu bunu bırak hırkanı hazırla soğuk havalar geliyor Temmuz’u öldürdük sıra Ağustos’ta
Elimizde olsa sıcak havaları tamamen yok edip buzul çağı başlatacağız, öylesine ölümüne düşmanız
Dur bakalım daha Eylül var, Eylül’ü severizOnu bunu bırak hırkanı hazırla soğuk havalar geliyor Temmuz’u öldürdük sıra Ağustos’ta
Elimizde olsa sıcak havaları tamamen yok edip buzul çağı başlatacağız, öylesine ölümüne düşmanız
Ekimeeee kadarrrr yanacaksınnnnnnnnnnn
Dur bakalım daha Eylül var, Eylül’ü severiz
Ekimde böyle lahana gibi giyinip sahile inerken...gözüne gözüne güneş girip,boncuk boncuk terleyeceksinnnnnnnnnnnnnnnnnO soğuk kış günlerinde sabahları tir tir titreyerek uyanıp buz gibi güne başlamanıza çok az kaldı Hele çamurlu, karanlık kasvetli ıslak o yağışlı günlere ve havaların 5-6'da kapanmasına çok çok az kaldı göz açıp kapayınca dek gelecek
@eskici de Aralık'ta gece yarısı tuvalete giderken tir tir titreyecekEkimde böyle lahana gibi giyinip sahile inerken...gözüne gözüne güneş girip,boncuk boncuk terleyeceksinnnnnnnnnnnnnnnnn
Sen şimdi bırak bunları, Ağustos nasıl gidiyor memnun musunO soğuk kış günlerinde sabahları tir tir titreyerek uyanıp buz gibi güne başlamanıza çok az kaldı Hele çamurlu, karanlık kasvetli ıslak o yağışlı günlere ve havaların 5-6'da kapanmasına çok çok az kaldı göz açıp kapayınca dek gelecek
Son 2 hafta kaldı, sayılı gün çabuk geçer diyorum yaz mevsimini öldürdük sayılırSen şimdi bırak bunları, Ağustos nasıl gidiyor memnun musun
@eskici de Aralık'ta gece yarısı tuvalete giderken tir tir titreyecek
Yakında diss yarışması mı varSon 2 hafta kaldı, sayılı gün çabuk geçer diyorum yaz mevsimini öldürdük sayılır
Gün gelecek bu dünyaya buzul çağı hükmedecek... Her yer buz kaplayacak.. Eğer buna yönelik bir düğme olsa, basınca buzul çağına girecek olsa, tek bir saniye düşünmez basardım
Hayır yakında seni de Kışçı yapacağız hem de en fanatiğinden @DosiYakında diss yarışması mı var
Senin oyların geçersiz olmalı sizin aylar farklı. Brezilya'ya gidersek de Temmuz güzel ay ona bakarsak.Benim için sen Kasım doğumlusun
Ekim ayını çok severim ama Türkiye'de iken
Burada Temmuz severim. Hem yaz hem de son bahar/ ilk bahar havası yaşarız, bol yağmurda görürüz