Keith Long
Favori Üye
Biliyorum beni azdırdı her halde @slhttnmtlYalandır o be
Biliyorum beni azdırdı her halde @slhttnmtlYalandır o be
Tövbe tövbeBiliyorum beni azdırdı her halde @slhttnmtl
espri yaptımTövbe tövbe
------
Vakalar 20.000'in altına düşmüş de o vefat sayıları nedir ya...
2 doz Sinovac olanlar İçin her halde @Emre OzansoySağlık Bakanlığından yeni aşı kararları:
- 15 yaş üstünün tamamına ve kronik hastalığı olan 12 yaş üstüne aşı hakkı tanımlandı ve randevular açıldı.
- PCR Pozitifliği sonrasındaki aşı uygulaması 3 aydan 1 aya çekildi.
- 4. doz aşılar, 3. dozdan 21 gün sonraya tanımlandı.
Ayy virüsten kurtulmak için değil senden kurtulmak için bio olacam yeni yılda @slhttnmtl @Alos @xemrexxx @serhatt @xemrexxx @MasacRE @kerem @Maskeli Fedai @mrt-06
İki doz Biontech olunca @Maskeli Fedai 'den korunabiliyor muyuzAyy virüsten kurtulmak için değil senden kurtulmak için bio olacam yeni yılda @slhttnmtl @Alos @xemrexxx @serhatt @xemrexxx @MasacRE @kerem @Maskeli Fedai @mrt-06
Haber seyretmiyormusun E nabıza bakAyy virüsten kurtulmak için değil senden kurtulmak için bio olacam yeni yılda @slhttnmtl @Alos @xemrexxx @serhatt @xemrexxx @MasacRE @kerem @Maskeli Fedai @mrt-06
Dördüncü dozda çıktı Sinovac olanlara @mrt-06İki doz Biontech olunca @Maskeli Fedai 'den korunabiliyor muyuz
Ben naptım @Çiğdemİki doz Biontech olunca @Maskeli Fedai 'den korunabiliyor muyuz
İki doz Biontech olunca @Maskeli Fedai 'den korunabiliyor muyuz
Yoo bunaltıyor beni haberler ama iki çin aşısı oldum zaten 3 ay sonrada bio olurum en iyisi
Sadece haberi haber veririm dedim haber seyretmiyormusun dün açıkladı sağlık bakanı @ÇiğdemYoo bunaltıyor beni haberler ama iki çin aşısı oldum zaten 3 ay sonrada bio olurum en iyisi
@Maskeli Fedai Virüsü çıkaranlarla ortak olabilir maske işinden para kazanmak için @mrt-06
Bio olacak herkes diyorsun yanlıs anlamadıysamSadece haberi haber veririm dedim haber seyretmiyormusun dün açıkladı sağlık bakanı @Çiğdem
Evet @ÇiğdemBio olacak herkes diyorsun yanlıs anlamadıysam