Star TV'den Yeni Dizi Geliyor: Hanedan

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,747
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1200px-StarTV.svg.png

Star TV'den yeni dizi geliyor!

Star TV, 1980’li yıllarda yayınlanan Amerikan yapımı 'Hanedan' dizisini ülkemize uyarlaması için başarılı yapım şirketi Ay Yapım ile anlaştı.

En çok izlenen pembe dizi ünvanın 'Dallas'tan sonra sahibi olan dizi; oldukça varlıklı olan 2 ailenin çocukları ve yaşadıkları kıyasıya çekişmelerini anlatıyor.

Titiz bir şekilde hazırlık çalışmaları devam eden dizi için teklif giden oyuncular arasında güzel oyuncu Demet Özdemir de yer alıyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Son düzenleme:
İlk bölümleriyle güzel reyting alıp sonradan 3-2-1 şeklinde gidecek yeni Star ve Ay Yapım dizimiz hayırlı olsun. :A

Ay Yapım özüne dönüyor işte yap pembe dizi tadında entrikalı işler hasret kaldık. :A

Acaba 80'lerdeki versiyonundan mı yoksa Netflix'te olan 2017 versiyonundan mı uyarlanacak merak ettim.

Yine bir yerinde patlayacak Ay Yapım’ın Netflix uyarlaması. :A Yasak Elma çıkmaz o işten birkaç bölüm zor izlemiştim. :A

Umarım sonu da diğer pembe dizi uyarlaması Şahin Tepesi gibi olmaz. Ama bu sefer kanal daha uygun ve kadro da güzel kurulursa sezona damga vurabilir şimdiden merak ettim. :A

Bir sitede yorumumu bura yazcam.2010 daki yorumum.Joan Collıns ve Linda Evans' birbirlerinden ölesiye nefret eden iki kadını canlandırdığı yapımdan esinlenen Pastel film dizisi için hazırlıklara başladı.Başrolerinde Erkan Petekkaya ,Bergüzar Korel,ve Hande Ataizi adı geçiyor.

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Yasak Elma zaten entrika dizilerin son örneği.Onların absürt komedisi yapıyor.

Dizi için Demet Özdemir'e teklif gitmiş. Konuya eklendi.
İlk bölümleriyle güzel reyting alıp sonradan 3-2-1 şeklinde gidecek yeni Star ve Ay Yapım dizimiz hayırlı olsun. :A
2009 Senesinde aynı haberler gene çıkmişti.Haturlıyorum
Yine bir yerinde patlayacak Ay Yapım’ın Netflix uyarlaması. :A Yasak Elma çıkmaz o işten birkaç bölüm zor izlemiştim. :A
Umarım sonu da diğer pembe dizi uyarlaması Şahin Tepesi gibi olmaz. Ama bu sefer kanal daha uygun ve kadro da güzel kurulursa sezona damga vurabilir şimdiden merak ettim. :A
Ay Yapım özüne dönüyor işte yap pembe dizi tadında entrikalı işler hasret kaldık. :A

Acaba 80'lerdeki versiyonundan mı yoksa Netflix'te olan 2017 versiyonundan mı uyarlanacak merak ettim.

Demet Özdemir yakışır bu diziye, kendini Gold'un yaz dizilerinden kurtarıp böyle vizyonlu işlerle çalışacak olması iyi oldu, cidden iyi bir oyuncu çünkü.

O zaman Ay Yapım'dan gelen teklif buydu, BKM'nin teklifi de İntibah'tır.

Dizinin konusu tam yaz dizisi kıvamında. O yüzden Demet'e teklif gitmesi şaşırtmadı.

Güzel olma potansiyeli olan bir iş. Umarım şahin tepesi gibi kaliteli çekip bu kaliteye rağmen seyirciyi yakalayamama durumu olmaz

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961