Ben neden daha fazla aldım?Bir sonraki programa gel, yine kap para@Maskeli Fedai 'de 1.000 TL aldı bu programdan
bölümden yani
![]()
İstemeyenler olabilir ama 2-3 tane idealTüm kutu açanların yanına parlaklar getiririz şaşırır@serhatt
Bakarız..O olmuyor ki yarışmada@Tolstoyevski dersin sandım. Vay be
Çünkü @Maskeli Fedai 'nin 2 katı bulundun konudaBen neden daha fazla aldım?Programa katılarak yarışmacı @Emre Ozansoy'dan daha çok para kazanmışım, üzücü...
![]()
Herkesin en sevdiklerini getiririzİstemeyenler olabilir ama 2-3 tane ideal![]()
Erkeklerden çok absürt istekler gelebilir emin olamadımÇünkü @Maskeli Fedai 'nin 2 katı bulundun konuda
@Emre Ozansoy kutu açan olarak devam etmek istiyorsa o da kazanır umarım
------
Herkesin en sevdiklerini getiririz![]()
Futbol camiasından getireceğimErkeklerden çok absürt istekler gelebilir emin olamadım![]()
İyi bari başka camialara girmeyelim hiçFutbol camiasından getireceğimo iş bende
![]()
@Maskeli Fedai yarışınca belki getiririzİyi bari başka camialara girmeyelim hiç
Fatih Terim gelmesin ama hiç sevmem o herifi.
Yok yahu Maskeli o kadar sevmiyor ki@Maskeli Fedai yarışınca belki getiririz![]()
Fatih hocam olmalı.. @xdragxx@Maskeli Fedai yarışınca belki getiririz![]()
Anlamadım bu mesajı
Çok geçe kalmasın
Neyi anlamadınAnlamadım bu mesajı
------
Çok geçe kalmasın![]()
Saatlerce bu yarışma için çalışıyoruz, karşılığında az para veriyorsunuzAnlamadım bu mesajı
------
Çok geçe kalmasın![]()
Maskeli'ye dedim onuNeyi anlamadın![]()
Yeme içme gezme tatil program başı oturduğun yerden para kazan ve az de 😱Saatlerce bu yarışma için çalışıyoruz, karşılığında az para veriyorsunuz![]()
Tols bile eskisi kadar savunmuyor kendisini.. Bir devir kapanıyor mu yoksa..Yok yahu Maskeli o kadar sevmiyor ki
Bu arada filminin devamı gelsin mi gece![]()
Çok geçe kalmasını da film için dedin galiba benim mesajı alıntı etmemişsin deMaskeli'ye dedim onu![]()
2-3 maç sonra savunurTols bile eskisi kadar savunmuyor kendisini.. Bir devir kapanıyor mu yoksa..
SjsjjsjsjÇok geçe kalmasını da film için dedin galiba benim mesajı alıntı etmemişsin de
------
2-3 maç sonra savunur![]()