Olacağı varmış demek. Şimdi hangi kutuya yakın hissediyorsun?Araf yazdım, sildim eskici yazdım.![]()
Olacağı varmış demek. Şimdi hangi kutuya yakın hissediyorsun?Araf yazdım, sildim eskici yazdım.![]()
Sherlock ben ne dersem onun tersini yap demişti başta, MEnes'i açayım diyorum.Olacağı varmış demek. Şimdi hangi kutuya yakın hissediyorsun?
Güzel bir düşünce ama son karar seninSherlock ben ne dersem onun tersini yap demişti başta, MEnes'i açayım diyorum.![]()
O zaman son kararım MEnes'in kutusu.Güzel bir düşünce ama son karar senin![]()
Haydi 50 tl ooooooooooSherlock ben ne dersem onun tersini yap demişti başta, MEnes'i açayım diyorum.![]()
Hadi inşallah.Haydi 50 tl oooooooooo
40.000 TL vardı fena değil kırmızı çıkmasından iyidir.O zaman son kararım MEnes'in kutusu.![]()
250.000 veya 500.000'den iyidir.40.000 TL vardı fena değil kırmızı çıkmasından iyidir.
Hamdi Bey'i bekleyelim...
Heisenberg250.000 veya 500.000'den iyidir.
Aynen, ona baktım şimdi.Heisenberg
12.Adam
Baron kaldı teklife hayır dersen.
O kendine acısın, YOKUM.
Yokuuuum diyoooooooooooor.O kendine acısın, YOKUM.![]()
@12.Adam seni açayım mı?Yokuuuum diyoooooooooooor.
O zaman ilk kutuyla başlayalım 2 kutu açacağız çok kritik bu tur çoooooook
Bakalım ne diyecek sonlara bırak demişti sonlara geldik zaten@12.Adam seni açayım mı?![]()
Evet, HeisenBerg veya Baron'da 500.000 var büyük ihtimalle.Bakalım ne diyecek sonlara bırak demişti sonlara geldik zaten![]()
Kendi kutunda hissetmiyorsun yaniEvet, HeisenBerg veya Baron'da 500.000 var büyük ihtimalle.![]()
Acaba hangisini bırakacaksınEvet, HeisenBerg veya Baron'da 500.000 var büyük ihtimalle.![]()