Emre Ozansoy
Süper Mod.
Mircan Saye, 500.000 var dedi onda. Normalde açacaktım, bilemedim.
Mircan Saye, 500.000 var dedi onda. Normalde açacaktım, bilemedim.
Turunç hissediyorum ama hislerime güvenmem, sen de güvenmeSüper moderatörümüz Tolstoyevski kutusunda ne hissediyor acaba?![]()
Boşver gitsin daha iyi@xdragxx aktif olup olmadığını görüp etiket atıyor, o yüzden birden fazla bildirim gitmesin diyorum.![]()
O zaman mavi diyebilir miyiz?Turunç hissediyorum ama hislerime güvenmem, sen de güvenme![]()
Ondan mı böyle yaptı@xdragxx aktif olup olmadığını görüp etiket atıyor, o yüzden birden fazla bildirim gitmesin diyorum.![]()
Mavi çıkarsam profil fotonu değiştir amaO zaman mavi diyebilir miyiz?![]()
Direk son kararım diyince de hızlı gidiyoruz, nasıl boş vereyim?Boşver gitsin daha iyi![]()
Güzel teklif ilk defa böyle bir teklif gördümMavi çıkarsam profil fotonu değiştir ama![]()
Mircan Saye, 500.000 var dedi onda. Normalde açacaktım, bilemedim.![]()
O zaman kalsın.Mavi çıkarsam profil fotonu değiştir ama![]()
Ne alaka yahu bildirim gitsin yani ne olacakDirek son kararım diyince de hızlı gidiyoruz, nasıl boş vereyim?![]()
Mircan Saye ve hislerini dinlemeyip 18 @The_Erinch diyorum, beni yakacağını düşünmüyorum. Yakarsa da canı sağolsun.Bende bişi diyemiyorum bi an içimden o kutu geçti![]()
Güzel teklif ilk defa böyle bir teklif gördüm![]()
O zaman kalsın.![]()
Haaa, o anlamda.Ne alaka yahu bildirim gitsin yani ne olacak![]()
@Dosi her zaman söylediği kutudan vazgeçenler pişman olur diyorduMircan Saye ve hislerini dinlemeyip 18 @The_Erinch diyorum, beni yakacağını düşünmüyorum. Yakarsa da canı sağolsun.Son kararım @xdragxx
Ben yürüyen reytingim.Bu arada @Emre Ozansoy yarışmacı koltuğunda ve reytingimiz anlık tavan@denizz19 (konuda baya seyirci var
)
@Dosi her zaman söylediği kutudan vazgeçenler pişman olur diyordu
@The_Erinch kutusunda 500.000 TL var. Keşke @Mircan Saye'yi dinleseydin...
Son 5 kutu.
Bekleyemem ben biliyorsun abi.1 dk bekleyemedi 🥺😔😱