Artık yakmak yok @Dosi hanım, artık yakmak yok...Yakmalar herzaman zevk verir ve sen seyirci iken yakmıştın, seni hemen yarışmaya aldıkharika oluyor böyle
![]()
Artık yakmak yok @Dosi hanım, artık yakmak yok...Yakmalar herzaman zevk verir ve sen seyirci iken yakmıştın, seni hemen yarışmaya aldıkharika oluyor böyle
![]()
Tam aksine çok açtıkO kadar az mı? 😱
İyi yapmışsın, kırmızı açmadığımı canlı canlı görmek beni de mutlu etti.
@Dosi hanım benim yarışmacıları yok etmemden adeta zevk alıyormuş...Sayın Gs'li dostumun kutusunu ben de merak ediyorum... @Maskeli Fedai
@Emre Ozansoy beni dinle, mavi varYakmalar herzaman zevk verir ve sen seyirci iken yakmıştın, seni hemen yarışmaya aldıkharika oluyor böyle
![]()
@Emre Ozansoy son karar senin bu yorum üstüne.Valla bugün yakmam gibi yüksek hissetmiyorum ama tersim de pis oluyor![]()
Önce seni, ardından @Maskeli Fedai'yi açıp Cimri Hamdi'nin teklifine gidelim o zaman.Valla bugün yakmam gibi yüksek hissetmiyorum ama tersim de pis oluyor![]()
20 son kararım diyorum bu halde bende.@Emre Ozansoy son karar senin bu yorum üstüne.
Ne çabuk 6 olduGerekli bırak şimdi BJK'ı bu sene de şampiyon olursunuz zaten @Gerekli24
------
Takip et az
6 tane açtık.
500.000 TL açmalarıyla meşhur olan @Gerekli24 bugün yineÖnce seni, ardından @Maskeli Fedai'yi açıp Cimri Hamdi'nin teklifine gidelim o zaman.
------
20 son kararım diyorum bu halde bende.![]()
Yarışma öncesi 10 tane fikir almış zaten hızlı gidiyor....Ne çabuk 6 oldu![]()
Ne çabuk? Demiştim ben zaten, dediklerimi yaparım.Ne çabuk 6 oldu![]()
Teklif öncesi son kutu kritiktir bayaNe çabuk? Demiştim ben zaten, dediklerimi yaparım.![]()
Teklif öncesi son kutu kritiktir baya
Kimi açmayı düşünüyorsun?
Evet, yakacaksa da yaksın. Canı sağolsun.Son kararın mı peki?